Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci so spoločnosťou Telekom. 
5. novembra 2018, 17:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

S Telekomom ušetríš množstvo dát. YouTube, Netflix či Spotify odteraz bez limitov!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ak patríš medzi zákazníkov Telekomu, máme pre teba skvelú správu. Do konca roka bude služba StreamOn úplne zadarmo.

Telekom chystá pre svojich stálych aj nových zákazníkov skutočne bohaté Vianoce a Slováci sa môžu tešiť hneď na niekoľko výhod. Pred pár dňami sme sa dozvedeli, že obľúbený operátor výrazne navýšil množstvo dát v balíčkoch a hneď dnes tu máme ďalšiu novinku. Odteraz totiž môžeš využívať balíček StreamOn úplne zadarmo.

Ak ešte náhodou nevieš, StreamOn je služba, vďaka ktorej sa ti nezapočítavajú do spotreby dáta z aplikácií ako YouTube, Spotify, Apple Music, Netflix a mnoho ďalších. Neobmedzene tak môžeš sledovať filmy, seriály, hudobné videá a počúvať obľúbené skladby z prehrávača alebo rádia. 

Vianočná akcia platí pre verných aj nových zákazníkov. A do konca roka si ju môžeš aktivovať na dva mesiace zadarmo prostredníctvom oficiálnej stránky alebo cez novú Telekom aplikáciu. Po uplynutí dvoch bezplatných mesiacov sa tvoj StreamOn balík automaticky deaktivuje, takže sa nemusíš báť, že prídeš o peniaze. 

S Telekomom ušetríš množstvo dát. YouTube, Netflix či Spotify odteraz bez limitov!
Domov
Zdieľať
Diskusia