Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2018, 15:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vianoce sú tu: Telekom výrazne navýši tvoj objem dát aj o 15 GB

TECH
Uložiť Uložené

Stálych aj nových zákazníkov Telekomu čaká už od zajtra veľmi príjemné prekvapenie v podobe zväčšenia balíčka dát.

Telekom sa už naplno venuje vianočnej sezóne a okrem prípravy reklamných spotov patrí k zimnému obdobiu aj úprava ponuky a poskytovanie výhodnejších balíčkov. Obľúbený operátor predstavil ešte v prvej polovici roka nové paušály ÁNO, ktoré boli zamerané na zvýhodnené balíčky dát v kombinácií s SMS a volaním. 

Celkovo Telekom zaradil do portfólia až 5 nových paušálov, pričom väčšina sa teraz v rámci vianočnej ponuky dočkala úpravy v prospech stálych aj nových zákazníkov. Od zajtrajška, 24. októbra, sa všetci majitelia účtov ÁNO L, XL a XXL dočkajú výrazného navýšenia dát, od 5 GB do 15 GB.

Nová ponuka paušálov ÁNO v skupine Magenta 1

Vianoce sú tu: Telekom výrazne navýši tvoj objem dát aj o 15 GB

Nová ponuka paušálov ÁNO bez Magenta 1

Vianoce sú tu: Telekom výrazne navýši tvoj objem dát aj o 15 GB

V prehľadných tabuľkách si si pravdepodobne všimol aj novinku, ktorou je program ÁNO M Data. Ten ponúka 8 GB dát a 200 predplatených za 20 €, čo ocenia hlavne tí, ktorým vymoženosti dnešnej dobe umožňujú využívať aj telefonovanie či posielanie správ prostredníctvom internetu. 

Ako sme už spomenuli vyššie, akcia začína už 24. októbra a využívať ju môžu automaticky všetci stáli zákazníci bez toho, aby museli absolvovať návštevu prevádzky alebo čokoľvek nastavovať. Čo na túto novú ponuku od Telekom hovoríš? 

Domov
Zdieľať
Diskusia