Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vzniklo v spolupráci s Red Bull
14. novembra 2018, 16:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš logické myslenie a zmysel pre súťaživosť? Majstrovstvá sveta v úniku z escape room sú práve pre teba

ZAUJÍMAVOSTI REDBULL PAPER WINGS
Uložiť Uložené

Red Bull Escape Room je vhodný pre všetkých nadšencov únikových miestností.

Únikové miestnosti známe ako escape rooms sa rozšírili už aj do našich končín, kde sa tešia čoraz väčšej popularite. Zaujímavé dokážu byť svojím dizajnom, ktorý súvisí s tematickým zameraním, ale aj náročnosťou. Ulietava si na nich však každý, kto miluje hlavolamy a hádanky. Ak ich už máš náhodou všetky obehnuté, máme pre teba dobrú správu, keďže premiérovo sa na Slovensku predstavuje úniková miestnosť na Red Bull Escape Room Championship.

Je určená pre všetkých, ktorí majú radi výzvy a radi si precvičujú mozog aj logické myslenie. V štvorčlenných tímoch môžeš predviesť aj svoj zmysel pre spoluprácu a ako bonus môžeš po úspešnom uniknutí postúpiť na Majstrovstvá sveta v úniku z escape room, ktoré budú v marci 2019 v zatiaľ tajnej lokalite.

Máš logické myslenie a zmysel pre súťaživosť? Majstrovstvá sveta v úniku z escape room sú práve pre teba
Zdroj: Sinisa Kanizaj/Red Bull Content Pool

Tvojou úlohou je dať dohromady partiu štyroch logikov, ktorí majú tímového ducha a schopnosť riešiť logické hlavolamy a výzvy v limitovanom čase. Ak chceš zabojovať o majstrovstvá sveta, musíte byť najrýchlejší v krajine.

Zaistiť si miesto v domácich kvalifikáciách môžeš už teraz. Stačí úspešne zvládnuť online hru na redbullmindgamers.com a po jej úspešnom absolvovaní pozvať zostávajúcich troch spoluhráčov. Ako skompletizovaný tím si potom môžete vyberať slot v jednej z troch lokalít v týchto termínoch:

KOŠICE 26. – 28. november 2018

TRNAVA 3. – 5. december 2018

BRATISLAVA 10. – 12. december 2018

  

Prvé Majstrovstvá sveta v úniku z escape room boli v roku 2017 v Budapešti a stali sa veľkou udalosťou vo svete mind gamerov. Tento rok sa už do svetových kvalifikácií zapojilo až 25 krajín. Brazília, India, Nemecko či Austrália, po prvý raz aj Slovensko. Všetky hry a výzvy navrhol génius Dr. Scott Nicholson, ale aj ďalšie mozgy z najprestížnejších svetových univerzít.

Máš logické myslenie a zmysel pre súťaživosť? Majstrovstvá sveta v úniku z escape room sú práve pre teba
Zdroj: Ulrich Aydt/Red Bull Content Pool
Domov
Zdieľať
Diskusia