Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 10:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separov nový track ťa naučí podať prvú pomoc. Každý by mal vedieť pomôcť v kritickej situácii

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Keď ťa dokázal naučiť dať si za meno na Instagrame "vybornyclovek", tak sa snáď necháš nahovoriť aj na toto.

Slovenskí influenceri, našťastie, svoju prácu neberú na ľahkú váhu a väčšina využíva svoj dosah aj mimo propagovania produktov a služieb. Jedným z veľmi poctivých šíriteľov je aj Separ, ktorý sa často iniciuje pri rôznych dobrovoľných zbierkach pre ľudí aj zvieratká, ktoré si nedokážu pomôcť sami.

Svojej povesti neostal nič dlžný a tentokrát sa spojil s projektom zameraným na prvú pomoc. Každý jeden občan by mal byť schopný podať ju komukoľvek, kto ju potrebuje a vďaka Separovi ju bude ovládať oveľa viac ľudí. 

Sám v instagramovom príspevku popisuje, že sa prednedávnom dostal do situácie, kedy podobnú pomoc potreboval jeho kamarát a kurz KPR môže v tomto prípade dokonca zachrániť ľudský život. Celý návod na to, ako podať prvú pomoc, popísal aj v novej skladbe, ktorú máš brať skôr ako vzdelávací materiál.

Domov
Zdieľať
Diskusia