Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2012, 17:25
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Dokument adidas x Derrick Rose The Return

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Všetci fanúšikovia zámorskej NBA si ešte určite pamätajú na osudový moment pre Derricka Rosea, keď sa mu ku koncu apríla pritrafilo nepríjemné zranenie

Všetci fanúšikovia zámorskej NBA si ešte určite pamätajú na osudový moment pre Derricka Rosea, keď sa mu ku koncu apríla pritrafilo nepríjemné zranenie, ktoré preňho jednak znamenalo predčasný koniec sezóny a pre jeho spoluhráčov sa tým rozplynuli všetky nádeje na zisk titulu. Celý svet vtedy obleteli zábery, na ktorých po nahrávke vo výskoku doskočil Derrick na palubovku a zložil sa v bolestiach na zem.

Dokument adidas x Derrick Rose The Return

Najmladší držiteľ titulu MVP v histórii a zároveň kapitán tímu Chicago Bulls sa tak musel popasovať s nepríjemným zranením kolena, ktorého vyliečenie odhadovali lekári na zhruba 8 mesiacov. D. Rose tak musel vynechať playoff NBA a taktiež letné olympijské hry v Londýne. Počas tej doby však nezaháľal a tvrdo pracoval na rehabilitácii, aby sa mohol čím skôr vrátiť späť do hry. Celý tento príbeh sa rozhodol zdokumentovať adidas, a tak by sa mala dostať von viacdielna dokumentárna séria s názvom The Return of Derrick Rose, ktorá prinesie fanúšikom po celom svete zákulisné zábery z Derrickovho zotavovania. Svoju premiéru si odbije už čoskoro na facebookovej stránke adidas Basketball. Zatiaľ tu však pre vás máme krátky trailer. Ak chcete vedieť ešte viac, určite sledujte twitter @adidasHoops a taktiež #TheReturn.

Domov
Zdieľať
Diskusia