Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 11:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Najlepšie plateným hercom sa stal George Clooney, hoci za posledný rok nehral v žiadnom filme

FILMY A SERIÁLY GEORGE CLOONEY
Uložiť Uložené

Magazín Forbes zverejnil rebríček mužských hercov, ktorí si za poslední rok najviac finančne prilepšili.

V predchádzajúcom článku sme vám predstavili najlepšie platené herečky súčasného Hollywoodu. Ako iste viete, prvú priečku si pre seba uchmatla krásna Scarlett Johannson, ktorá za to môže poďakovať najmä úspešným marvelovkám.

Magazín Forbes však avizoval, že nám tento týždeň prinesie aj rebríček najlepšie zarábajúcich mužských hercov, a práve ten si preklepneme.

Možno budete prekvapení, ale na 1. mieste sa neumiestnil Dwayne "The Rock" Johnson, ale George Clooney, ktorý v období medzi 1. júnom (červen) 2017 a 1. júnom 2018 zarobil krásnych 239 miliónov dolárov.

Najlepšie plateným hercom sa stal George Clooney, hoci za posledný rok nehral v žiadnom filme
Zdroj: Universal Picutres

Je to o to pozoruhodnejšie, že v tomto období sa Clooney na striebornom plátne v hereckej úlohe vôbec neobjavil. Veľké zisky mu však prináša jeho originálna značka tequily Casamigas Tequilla. Tú veľmi výhodne predal britskej spoločnosti Diageo.

Na 2. mieste skončil už spomenutý The Rock (124 mil.). Ten svoje príjmy, na rozdiel od Clooneyho, získal účasťou v hereckých blockbusteroch, typu Jumanji: Welcome to the Jungle či Rampage.

3. priečka patrí Robertovi Downeymu Jr. (81 mil.), ktorý je na tom podobne ako Scarlett Johansson, a teda jeho príjmy pochádzajú najmä z hyper úspešných marveloviek. Spomenúť môžeme napríklad Avengers: Infinity War či Spider-Man: Homecoming.

Najlepšie plateným hercom sa stal George Clooney, hoci za posledný rok nehral v žiadnom filme
Zdroj: Netflix

4. miesto obsadil Chris Hemsworth (64,5 mil.), ďalší herec z marvelovskej famílie. Okrem sólovky Thor: Ragnarok sme ho mohli tiež vidieť v Infinity War a zahral si aj vo vojnovej dráme 12 Strong. Prvú päticu uzatvára Jackie Chan (45,5 mil.). Ten si za uplynulý rok zahral v 6 filmoch, pričom za zmienku stojí Kung Fu Yoga či The Foreigner.

6. miesto obsadil Will Smith (42 mil.), ktorému sa mimoriadne vyplatila účasť vo fantasy kriminálke Bright. 7. priečku má Akshay Kumar (40,5 mil.), hviezda Bollywoodu. Jeho výnosy pochádzajú z filmov, ako Toilet a Padman. Okrem herectva sa však venuje aj finančníctvu.

Na 8. mieste sa usadil Adam Sandler (39,5 mil.). Tomu sa mimoriadne vyplatila spolupráca s Netflixom. Za posledný rok si zahral v úspešnej dramédii The Meyerowitz Stories, ako aj v komédiách Sandy Wexler a The Week Of.

Najlepšie plateným hercom sa stal George Clooney, hoci za posledný rok nehral v žiadnom filme
Zdroj: Netflix

Predposlednú 9. priečku obsadil Salman Khan (38,5 mil.), ďalší obľúbený bollywoodsky herec. Zarobil hneď na niekoľkých filmoch, ktoré aj produkoval. Spomenúť môžeme napríklad Tiger Zinda Hai či Tubelight.

Konečné 10. miesto pripadlo Chrisovi Evansovi (34 mil.), a to vďaka role Captaina Americu v marvelovskom univerze. Za posledný rok si polepšil najmä vďaka Infinity War, vidieť sme ho ale mohli aj v skromnejšej, ale skvelej dráme Gifted.

Domov
Zdieľať
Diskusia