Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 17:12
Čas čítania 0:00
Barbora Janošková

Refresher Zóna aj na Grape Festivale 2018! Ako bude vyzerať jej program?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Grape Festival 2018 je tu už o pár dní a aj tento rok sa stretneme v Refresher Zóne. Čo všetko v nej nájdeš?

Rok zbehol ako voda a už tento víkend, 10. - 11. augusta 2018, sa opäť stretneme na obľúbenom slovenskom festivale Grape. Jeho deviaty ročník prinesie okrem nadupaného line-upu, ktorému dominujú interpreti ako alt-J, Wilkinson, Sevdaliza, Nick Murphy fka Chet Faker, Kodaline, Oh Wonder, či Modeselektor, aj množstvo kvalitnej domácej tvorby, rozmanité gastro a rôzne zaujímavé aktivity. No a k poslednému menovanému priespievame v roku 2018 aj my našou Refresher Zónou.

Refresher Zóna aj na Grape Festivale 2018! Ako bude vyzerať jej program?
Zdroj: REFRESHER / Nicole Lieskovska

Refresher Zóna pofičí ako v piatok, tak aj v sobotu a nájdeš ju neďaleko 365 Bank Stageu. Rovnako ako obsah na našom webe, aj program Refresher Zóny bude naozaj pestrý. Počas oboch dní ťa budeme baviť dobrou hudbou, no isto ťa poteší aj pohodlný priestor pre oddych (áno, v tieni!).

Refresher Zóna aj na Grape Festivale 2018! Ako bude vyzerať jej program?
Zdroj: Grape Festival

A čo by si jednoznačne nemal zmeškať?

Ak inklinuješ ku kreatívnej práci, alebo ťa len láka zistiť, ako to vo svete veľkých značiek chodí, v piatok sa určite zastav o 17:00 na diskusii Ako vyzerá práca v marketingu a reklame. Otázky ti zodpovedia marketingoví odborníci Martin Kuxo Kukoľ, Kamil Aujesky a Daniel Feranec aka Čoje. O 20:00 zas nezmeškaj Dalybov DJ set.

V sobotu o 13:00 si príď pozrieť rozhovor s organizátorom Grape Festivalu Jurajom Podmanickým. Pokračovať následne budeme o 16:30 diskusiou na tému Koľko zarobí influencer, v ktorej sa predstavia Soňa Skoncová, Barbora Bakošová a Šimon Snopek. Druhý deň zakončí Pil C, ktorý odohrá svoj DJ Set v Refresher Zóne od 23:30.

Refresher Zóna aj na Grape Festivale 2018! Ako bude vyzerať jej program?
Zdroj: REFRESHER

Chceš si odniesť z festivalu niečo na pamiatku? V Refresher Zóne na teba tento rok počká aj náš merch. Kúpiš si u nás všetko, čo by ti na festivale mohlo chýbať, od tričiek, mikín, búnd, uterákov až po plechové fľaše. Alebo sa príď len tak odfotiť do fotoboxu, odkiaľ získaš peknú hmotnú spomienku. Facebookový event a viac aktuálnych informácií hľadaj tu. Tešíme sa na teba! 

S kým sa na Grape Festivale 2018 vidíme?

Domov
Zdieľať
Diskusia