Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 17:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Len 18-ročná Češka tento týždeň podstúpi zákroky, aby vyzerala ako Barbie. Gabriel je pevne odhodlaná pre život plastovej bábiky

REFRESHER BARBIE
Uložiť Uložené

Mladá Češka sa zákrokov nebojí a tento týždeň ich má naplánovanú naozaj hromadu.

O mladej Češke, ktorá venuje všetko svoje úsilie do premeny na ľudskú verziu Barbie, sme ťa už informovali približne pred rokom, odvtedy sa však Gabriel Jiráčková poriadne zmenila. Za posledné mesiace stihla podstúpiť zväčšenie pier či pŕs a aj keď jej radikálne zásahy do tela hromada ľudí neschvaľuje, Gabriel je odhodlaná aj ďalej meniť svoje telo, aby sa podobala na známu plastovú hračku. 

Najmä tento týždeň je pre 18-ročné dievča náročný. Nechá si napríklad zúžiť oblasť medzi čeľusťou a krkom, vyplnia jej lícne kosti a zvýraznia kontúry celej tváre. Botox a kyselina hyaluronová sa zasa postarajú o vyplnenie miest, kde je niečo navyše alebo čosi chýba. Časom má prísť na rad aj chrup, ktorý chce upraviť do perfektného stavu.

My sa necháme úpravami prekvapiť, Gabriel však verí, že všetko dobre dopadne a zmien sa nebojí. Niektorých fanúšikov novinky českej Barbie poriadne potešili. Na Instagrame ju sleduje až 34-tisíc ľudí. Síce ide o úctyhodné číslo, no trend Barbie postavičiek je pomerne populárny. Najznámejším predstaviteľom je rozhodne Rodrigo Alves, ľudská napodobenina Kena, ktorý na plastické operácie minul už státisíce a dorazili aj zdravotné komplikácie.

 

Nezdá se to, ale balkóny mají velmi zajímavou atmosféru, vzniká na nich spousta nových přátelství a začíná mnoho nových věcí Lidé se mě nezřídka ptají, kde získávám kontakty a jak je možné, že se mi vždy plní to, co si vysním a naplánuji. Není třeba se hned přátelit s Bradem Pittem, aby člověk nabyl nových zkušeností a dostal se tam, kam chce. Stačí jen vytrvat v tom, za čím si jdeš a vyrazit ven mezi lidi... a třeba právě na nějaký ten balkón @czech_fashion_week Outfit by @oliwyesoukupova Photo by @hodac_in_photo #lolotabella #gabrieljirackova #czechbarbie #barbie #czechfashionweek #oliwyesoukupova #blondehair #pinkoveral #sexy #sexylady #sexydress #longhair #karlovyvary #grandhotelpupp #balcony #beauty #pupp #fashionweek #czechfashionweek2018 #lady

Príspevok, ktorý zdieľa Lolo ta Bella Official (@lolotabella),

Domov
Zdieľať
Diskusia