Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 22:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na operácie minul státisíce, aby vyzeral presne ako Ken. Lekári sú z neho zúfalí a Rodrigovi navyše hrozí odpadnutie nosa

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE
Uložiť Uložené

Rodrigo Alves je poriadne silnou kávou.

Rodrigo Alves vyhodil nesmierne množstvo peňazí na plastické operácie. Po lekároch chcel, aby jeho tvár i telo vyzerali perfektne. Podľa jeho názoru je to tak, ako vyzerá jeho milovaná postavička Ken. 33-ročný muž začal s jeho transformáciou už v mladosti a do výzoru investoval už pol milióna eur. Či už ide o transplantáciu vlasov v hodnote asi 35 000 eur, liposukciu nôh za asi 10 000 eur či implantovanie botoxu na rôzne miesta v hodnote asi 13 000 eur. Najzarážajúcejšia časť Rodrigovho tela je však nos.

Po jednej z operácií nemohol dýchať, a tak nasledovala ďalšia. Tá však spustila inú poruchu a cez domino efekt sa Rodrigo Alves dostal až pred deviatu operáciu a jeho doktor, pán Nassif, si s jeho klientom už nevie rady. Tvrdí, že tri operácie za jeden rok zničili tkanivo, jeho koža je v príšernom stave a nos má navyše zvláštny, krátky tvar. Momentálne sa nos lieči, no ak sa Rodrigo odhodlá na ďalšiu operáciu, môže mu odpadnúť. S dýchaním však má už teraz poriadne problémy.

Odporúčané
Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) 20. júla 2023, 9:00

Samotný Rodrigo sa zo svojho výzoru teší a aj ľudia ho (z nejakého záhadného dôvodu) chvália. Tvrdia, že vyzerá byť v perfektnej kondícii, no živý Ken priznáva, že jeho "svaly" sú umelé. Vraj nedokáže zabehnúť ani kilometer, pretože okamžite prichádza o dych. Rodrigo na operácie získal peniaze z nehnuteľností, ktoré mu odkázali jeho starí rodičia.

Domov
Zdieľať
Diskusia