Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. júla 2017, 9:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Česká Barbie plánuje mnoho plastických operácií. Gabriel Jiráčková zatiaľ nemá žiadne, plastovej bábike sa však chce čo najviac priblížiť

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE ČESKO
Uložiť Uložené

Len 17-ročná Gabriel to s transformáciou na Barbie myslí smrteľne vážne.

Barbie nemusí byť len plastová a hlúpa hračka. Pred niekoľkými dňami si sa v našom článku mohol presvedčiť, že táto veta platí minimálne na Kena. Ten má v zahraničí svoju kópiu v podobe ľudského stelesnenia od Rodriga Alvesa. Spomínaný Rodrigo pre svoj unikátny výzor podstúpil desiatky zásadných plastických operácií. Mnohé z nich mohli výrazne poškodiť Rodrigovo zdravie. Menšími kozmetickými úpravami však aj česká bábika Gabriel Jiráčková.

 

Sedemnásťročná modelka, speváčka a herečka, známa tiež pod pseudonymom Lolo ta Belle, však nie je tak známa ako jej plastový priateľ, aj keď mu jej výzorom môže bez problémov konkurovať. Gabriel sa chce čo najviac podobať na bábiku Barbie. Tomu prispôsobuje jej líčenie, obliekanie i správanie. Na nepríjemné komentáre od ľudí je už zvyknutá. Gabriel chcela odjakživa vyčnievať z davu. Na mieste, kde sa nachádza, je stredobodom pozornosti, a to najmä mužov. Najnovšie ju čaká plastická operácia prsníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia