Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 12:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Čo ste tam robili? Hovno!“ Opitý slovenský dôchodca v noci kradol elektrinu, ale nešlo mu to podľa predstáv

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Televízny štáb mal s dôchodcom bohaté zážitky.

V obci Tesárske Mlyňany majú už dlhodobo problém s jedným dôchodcom. Na prvý pohľad neškodný starší pán v minulosti pracoval ako elektrikár, a tak má bohaté skúsenosti aj s nelegálnym odberom. Svoje skúsenosti v posledných rokoch využíva tak, že za elektrinu sám neplatí a radšej sa vždy pripája nelegálne, čím stihol poškodiť už aj pouličné osvetlenie a dedinský rozhlas.

Nejde o žiadneho nováčika, pretože televízia Markíza ho bola navštíviť už pred pár mesiacmi. Dôchodca vtedy vyhlasoval, že on už elektrinu kradnúť nemusí, pretože sa spolieha na svoju elektrocentrálu. Pravda však vyzerá rozdielne. Elektrikári nedávno do dediny prišli, aby ilegálneho odberateľa opätovne odpojili od elektrickej siete, ale reportéri Markízy sa do obce vrátili večer, aby na vlastné oči videli, či dôchodca skutočne nemá o elektrinu záujem.

Zachytili ho, ako sa zase snaží pripojiť svoj kábel, ale bývalý elektrikár to očividne predtým prehnal s alkoholom, takže mu to nešlo ako po masle. Viackrát spadol a keď zbadal televízny štáb, ukryl sa do kríkov. Na otázku o tom, čo vlastne robí, len odvrkol, že hovno a odišiel.

Viac informácií o opitom elektrikárovi nájdeš v celej reportáži televízie Markíza.

„Čo ste tam robili? Hovno!“ Opitý slovenský dôchodca v noci kradol elektrinu, ale nešlo mu to podľa predstáv
Zdroj: Televízia Markíza

Domov
Zdieľať
Diskusia