Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 8:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Umelec popravil švába na miniatúrnom elektrickom kresle, vyslúžil si obrovskú kritiku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šváb mu cez otvorené okno vošiel do izby.

Nezáleží na tom, či ti do domu nechtiac priletí mucha, komár alebo skočí šváb. Ak chceš podobné živočíchy zabiť, potom stačí použiť noviny či papuče a nepríjemných návštevníkov sa vieš zbaviť celkom rýchlo, lenže to neplatilo pre filipínskeho umelca Gabriela Tuazona.

Samozvaný umelec, ktorý sa venuje najmä tvorbe diel z odpadového materiálu, pridal v utorok na svoj Facebook príspevok o tom, ako mu odrazu cez otvorené okno skočil do izby šváb. Vraj hneď pozval aj svojich kamarátov, čo Gabriela nahnevalo. Namiesto klasického odstránenia švába napísal, že ho nechcel rozpučiť, lebo by si len zašpinil celý stôl. Chytil ho do nádoby a nasledujúce dve hodiny strávil výrobou miniatúrneho elektrického kresla.

Po dokončení zobral švába, pripevnil ho na elektrické kreslo a na video si natočil celú popravu. Všetko veselo zavesil na Facebook a spolu s viacerými smajlíkmi opísal svoj neuveriteľný zážitok, pri ktorom utýral švába na smrť. Napodiv, pod príspevkom sa mu objavili zmiešané komentáre. Zopár užívateľov spôsob smrti schvaľovalo, ale veľká časť z nich pochybovala o jeho psychickom zdraví a konštatovala, že je to iba nechutné týranie zvierat.

Domov
Zdieľať
Diskusia