Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2012 o 0:47
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Mariah Carey feat. RIck Ross & Meek Mill - Triumphant (Get 'Em)

HUDBA
Uložiť Uložené

Ohlasovaný track, ktorý na prvé počutie znel slubne. Ako to dopadlo? Zmiešané pocity, aspoň u mňa. Každopádne sa jedná o prvý singel Mariah Carey z jej pripravovaného, už štrnásteho albumu. Damn.

Mariah Carey feat. RIck Ross & Meek Mill - Triumphant (Get 'Em)

Ohlasovaný track, ktorý na prvé počutie znel slubne. Ako to dopadlo? Zmiešané pocity, aspoň u mňa. Každopádne sa jedná o prvý singel Mariah Carey z jej pripravovaného, už štrnásteho albumu. Damn. Po dvojročnej pauze od hudby, keď si užila chvíľe sústredenia sa na materstvo a energiu vkladala do "najkrajšej práce na zemi" sa Mariah vracia s trackom Triumphant k hudbe. Keď si vravíte, že track nie je to pravé orechové a toto nie je tá pop diva, ktorú si pamätáte, vedzte, že má pre vás prichistanú aj verziu bez pánov z MMG, Rick Rossa a Meek Milla. Spomínaná verzia by mala uspokojiť jej staré publikum, ale myslím si, že aj táto verzia si nájde svojich fans.

Oh well, skoro som zabudol a keď už spomínam Rozaya... Jeho album God Forgvies, I don't, ktorého predaje sa očakávaju okolo 250K za prvý týždeň, sa dočkal ďalšieho vizualizovaného tracku - tentoraz 911.

Domov
Zdieľať
Diskusia