Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 15:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Benedict Cumberbatch hrdinsky zachránil cyklistu pred zlodejmi. Celé sa to udialo neďaleko domova jeho postavy Sherlocka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy britský herec sa situácii nemohol len tak nečinne prizerať a rozhodol sa zasiahnuť. Teraz je oslavovaný ako skutočný superhrdina.

Tvár Benedicta Cumberbatcha si mnohí diváci spájajú najmä s komiksovou postavou menom Doctor Strange či slávnym detektívom Sherlockom Holmesom, ktorý má za sebou na obrazovkách britskej televízne BBC štyri odvysielané série.

No ako sa nedávno ukázalo, herec je skutočným hrdinom so zmyslom pre spravodlivosť aj v bežnom živote. Benedict totiž pritiahol obrovskú pozornosť po tom, čo sa rozhodol pomôcť poslíčkovi s jedlom na bicykli, ktorého napadla skupina zlodejov a údajne mu o hlavu rozbila fľašu.

Benedict Cumberbatch hrdinsky zachránil cyklistu pred zlodejmi. Celé sa to udialo neďaleko domova jeho postavy Sherlocka
Zdroj: BBC

41-ročný herec sa nechal počuť, že sa jednoducho nemohol len tak prizerať a musel zasiahnuť. Vyskočil z taxíka, v ktorom sa nachádzala aj jeho manželka Sophie Hunter, zastal sa mladého cyklistu zo spoločnosti Deliveroo a svojím konaním donútil zlodejov utiecť.

Očití svedkovia prezradili, že Cumberbatch najprv na štvoricu útočníkov kričal, aby nechali mladíka na pokoji a následne ich od neho dokázal odtiahnuť. Jeden z nich sa pokúšal ukradnúť aj samotný bicykel, nakoniec však k žiadnemu odcudzeniu nedošlo a nebol nutný ani odvoz do nemocnice.

Benedict Cumberbatch hrdinsky zachránil cyklistu pred zlodejmi. Celé sa to udialo neďaleko domova jeho postavy Sherlocka
Zdroj: Marvel Studios

Obrovskou zaujímavosťou je, že sa celá udalosť odohrala neďaleko londýnskeho domova samotného Sherlocka, na Baker Street. Podľa taxikára Manuela Diasa mal cyklista veľké šťastie a herca prirovnal k superhrdinovi:

Ja som držal jedného člena skupiny a Benedict ďalšieho. Vyzeral, že presne vie, čo robí. Bol veľmi odvážny a aby som bol úprimný, väčšinu práce urobil on. Zlodeji sa ho snažili udrieť, on sa ale ubránil a odtlačil ich. Nebol zranený. Myslím, že útočníci utiekli po tom, čo ho spoznali.

Manuel na záver ešte dodal, že herec po potýčke cyklistu objal. K žiadnemu zatknutiu nedošlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia