Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2018, 17:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Odvážna modelka so spojeným obočím sa nebojí žiť po svojom. Sophia si škaredé komentáre užíva a každý by podľa nej mal byť trošku rebel

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ľudia by sa vraj nemali hanbiť za svoj výzor. Inak v živote nebudú šťastní.

Bežný človek má pri predstave modelky zafixovanú príťažlivú a upravenú ženu, no ako nám ukazuje 21-ročná Sophia Hadjipanteli, robiť sa to dá aj inak. Sophia sa totiž zjavila v rannej televíznej show Good Morning Britain, kde preberali jej nezvyčajnú kariéru. Sophiinou prednosťou totiž nie je jej samotná postava, no predovšetkým výrazné, husté a spojené obočie.

Podľa Sophie za všetko môžu jej cyperské gény. Svojmu nevšednému obočiu dokonca dala aj prezývku, volá ho Veronica. Všetko je pritom o predkoch. Takisto disponovali výrazným obočím a modelku inšpirovali, aby túto "rodinnú kultúru" akýmsi spôsobom reprezentovala.

A pochopiteľne, súčasťou Sophiiných sociálnych sietí sú tiež nenávistné komentáre. "Vždy som bola známa pre zmeny môjho výzoru. Robím si to, čo chcem, som tvrdohlavá a rebelka." Zo samotných reakcií si však nič nerobí, práve naopak, teší sa, že vzbudzuje pozornosť, pretože dúfa, že k netradičnosti a rebelstvu inšpiruje omnoho väčšie množstvo ľudí. Ľudia by sa podľa nej nemali báť vyjsť na rušnú ulicu vyzerajúc tak, ako sa im páči. Svoje komfortné zóny vraj treba prekonávať, aby sme mohli byť v živote šťastnejší.

 

It’s my birthday!!! Thanks @zacstonephoto for this awesome picture for @discountuniverse

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia Hadjipanteli ☠ (@sophiahadjipanteli),

Domov
Zdieľať
Diskusia