Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
sTatra Music Academy
19. mája 2018, 19:16
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Prichádza čas letných festivalov! Barbora v uliciach zisťovala, akú hudbu počúvajú Slováci a na aké koncerty sa chystajú toto leto

REFRESHER BRATISLAVA HUDBA
Uložiť Uložené

Pravidelne ťa v našej ankete informujeme, akú hudbu si momentálne idú mladí a inak tomu nebude ani dnes.

Hudba platí naozaj všade, a to predovšetkým v našich uliciach. Tak ako už máme zvykom, aj tentokrát naša moderátorka Barbora v Bratislave zastavovala náhodných okoloidúcich, ktorým v ušiach hrala skladba, možno práve aj od ich obľúbeného interpreta. O akého hudobníka, skupinu, speváčku či rapera išlo, nám zodpovedali v krátkej videoankete. Leto bude plné koncertov a mladých Slovákov sme sa pýtali aj to, na aký festival sa chystajú tento rok. 

Medzi respondentmi boli aj študenti, pre ktorých je hudba rozhodne dôležitým spoločníkom a dokáže ich najmä motivovať. Svoje o tom vie aj DJ EKG, ktorý s Tatra Music Academy obletel celý svet, aby dokázal, že hudba platí všade a podobnú možnosť ponúka aj tebe. Hraj aj ty o koncert svojho obľúbeného interpreta kdekoľvek na svete na www.tatraacademy.sk. A ak ešte nemáš tip, na aký koncert ísť, inšpiruj sa videom s anketou.

Domov
Zdieľať
Diskusia