Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2018, 17:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Legendárny Steve Irwin získal hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Hollywoodskom bulvári pribudla ďalšia hviezda.

Nemal strach ani pred najhrozivejšími obyvateľmi zabudnutých častí prírody, vďaka čomu sa stal priam legendárnym. Na Stevovi Irwinovi vyrastali hromady z nás. Austrálska televízna osobnosť však svet opustila v roku 2006, keď prehrala boj s rajou pri natáčaní podvodného dokumentu Ocean's Deadliest.

Od Irwinovej smrti ubehlo už vyše dvanásť rokov a konečne sa mu dostalo pocty, ktorú si legendárny dobrodruh zaslúžil. Na Hollywoodskom chodníku slávy totiž získal svoju hviezdu za prínos do sveta televízie, a to ako 2 635. celebrita. Nájsť ju môžeš pred domom číslo 6320.

Na ceremónii odkrývania Irwinovej hviezdy nechýbali stovky fanúšikov aj kolegov, pričom jeho rodina predniesla aj dojímavý prednes o tom, ako sa snažia pokračovať v Stevových stopách. Hlavným maskotom celej akcie bol tiež obrovský had, ktorý symbolizoval Irwinovu jedinečnú kariéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia