Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 13:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

J. J. Abrams chystá rovno dva nové Star Treky. Pokračovanie trilógie natočí prvýkrát v histórii série ženská režisérka

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

Star Trek 4 je skutočnosťou, rovnako tak Star Trek od Tarantina.

Dnešná novinka nebude obsiahla, naopak, bude veľmi stručná. J. J. Abrams vyšiel počas jedného z panelov na CinemaCone na pódium a oznámil dve veci. Jedna sa týkala Cloverfield univerza, ale o tom si viac povieme v zajtrajšom článku. Tá druhá bola o budúcnosti Star Treku.

Abrams potvrdil, že aktuálne sú vo vývoji v Bad Robot (jeho produkčná spoločnosť, ktorá sa stará o Star Trek) rovno dva celovečerné filmy. Tým prvým je Star Trek 4, ktorý dorazí najskôr. Poznáme už aj rovno meno režisérky. Správne, Star Trek 4 bude prvou časťou ságy, ktorú natočí ženská režisérka. 

A bude ňou S. J. Clarkson. Že ste o nej ešte nepočuli? To nič, ani ja nie. Natočila jediný film, a aj to rovno pre televízie. Odvtedy ubehlo 8 rokov, počas ktorých režírovala epizódy pre seriály, ako: The Defenders, Collateral, Vinyl, Jessica Jones, Orange is the New Black, Banshee, Bates Motel či Dexter.

Kvality nepochybne má, ale s filmom za 100-150 miliónov dolárov vôbec. Ja osobne som viac sklamaný ako nadšený. Štvorka bude pre budúcnosť série kľúčová, keďže už trojka to mala s tržbami dosť negatívne. Snáď nás teda režisérka prekvapí. 

Tým druhým filmom je už toľkokrát omieľaný Star Trek od Tarantina. Zdá sa, že sa ho skutočne dočkáme, no skôr ako o 4 roky by sme s ním rátať nemali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia