Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2018, 11:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dokonalosť vďaka nedokonalostiam. Fotograf oslavuje ženské krivky, ktoré strie či jazvy nijak neznehodnocujú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Francúzsky umelec sa nechal ženským telom poblázniť už pred rokmi.

Umenie je o neustálom kreatívnom vytváraní pocitov a emócií. Podobne sa na svoje poslanie pozerá aj francúzsky fotograf, ktorý na verejnosti vystupuje len pod menom Chill. Nezverejňuje svoje skutočné osobné údaje a zachováva okolo seba tajomnú atmosféru, ktorú však vynahrádza svojimi zábermi.

Už dávno sa zamiloval do ženského tela. Krivky žien ho fascinujú natoľko, že nedokáže poskytnúť logický argument a svoje pobláznenie vysvetliť, čo však ani nie je potrebné. Na svojom Instagrame neustále pridáva príspevky, pri ktorých zachytávaní sa riadi heslom „Nude not naked“.

Hra so slovami sa do slovenčiny prekladá trochu komplikovane, pretože obe slová majú v praxi rovnaký význam, ale Chill slovu nude dodáva aj časť zo svojho umenia. Väčšina jeho modeliek, ktoré v skutočnosti často profesionálnymi modelkami nie sú, zo seba síce zhadzuje oblečenie, ale nejde o žiadnu nevkusnú erotiku. Chill zachytáva aj nedokonalosti, vďaka ktorým získava ženské telo svoju dokonalosť, a nezameriava sa na povrchné potešenie vizuálnych potrieb.

 

Příspěvek sdílený Chill (@thisissuperchill),

Domov
Zdieľať
Diskusia