Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2018, 18:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanadská čokoláda zabáva ľudí svojím uleteným názvom. Jej meno znie takmer identicky ako pomenovanie pre exkrementy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeden vtipný Kanaďan získal pre svoj výrobok nečakanú publicitu.

Slovné hračky dokážu zákazníkov presvedčiť o tom, že by si mali produkt kúpiť. Kanaďan Kevin Richards si to uvedomuje, a preto začal minulý rok vyrábať a predávať vlastnú čokoládu, ktorej dal názov Shyte Chocolate. Kevin sa do čokolády zamiloval už v detstve a po rokoch presviedčania sa napokon nechal nahovoriť na to, aby začal čokoládu aj vyrábať.

Vybral sa dokonca do Belgicka, kde absolvoval školenie v rámci The Chocolate Academy a stal sa majstrom čokolatérom. Svoju čokoládu predával len tak nezáväzne a zvolil aj zaujímavý koncept, pretože do nej pridal bielkoviny navyše. Práve tak sa zrodila čokoláda Shyte, ktorej meno bolo samozrejme inšpirované exkrementami. Kevin využil aj kreatívny marketing na sociálnych sieťach, pričom zvolil zaujímavý hashtag.

Hashtag #EatShyte, čo by v prenesenom slova zmysle znamenalo jedz exkrementy, objavili ľudia zo Spojeného kráľovstva a odrazu sa Kevinova značka stala mimoriadne populárnou. Doteraz predával svoje produkty len lokálne priamo v kanadských mestečkách, ale teraz dostáva objednávky z celého sveta a biznis sa mu rozrastá.


Domov
Zdieľať
Diskusia