Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 20:32
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chutia božsky, no vyzerajú naozaj nechutne. Katherine vyrába sladké torty v tvare pohlavných orgánov, pavúkov či odrezaných hláv

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Katherine Dey sa vyžíva v pečení zvláštnych kúskov.

Mnoho z nás si pod dezertom predstavuje jednoducho koláč a kávu v nejakej útulnej mestskej kaviarni, no sladké sa dá podávať aj diametrálne odlišným štýlom. Američanka Katherine Day je toho jasným dôkazom, keďže sa živí pečením tort, ale finálne diela ani zďaleka nepripomínajú to, čo môžeš vidieť za pultom v kaviarni alebo na narodeninovej oslave.

Katherine totiž svoju sériu dezertov nazýva ako Deviant Desserts a sú nadizajnované tak, aby predstavovali poriadne nezvyčajné a často i nepríjemné predmety. V portfóliu Katherine tak nechýbajú ženské prsia, genitálie oboch pohlaví, pavúky, holé lebky, mŕtvi ľudia, rozbité hlavy či napríklad kliešť cucajúci krv z ľudského tela.

Američanka robí torty na objednávku, no i pre známych – a pritom všetkom sa ešte stíha starať aj o svoj Instagram, kde sa vždy pochváli jej novým výmyslom, aj napriek tomu, že je často poriadne na hrane. A aj keď mnohé z nich nevyzerajú práve najpríjemnejšie, do každej torty je investované obrovské množstvo námahy a navyše k tomu ešte aj úžasne chutia.

 

#deviantdesserts #dessert #hearts #art #blood

Príspevok, ktorý zdieľa Katherine Dey (@katherine.dey),

 

#deviantdesserts #ear #christmas #tree

Príspevok, ktorý zdieľa Katherine Dey (@katherine.dey),

Domov
Zdieľať
Diskusia