Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2018, 16:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Oslávil už 40. narodeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy nemal sex a v úprimnej spovedi porozprával o tom, ako sa mu život komplikuje

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príbeh muža, ktorý by chcel sex zažiť, ale v minulosti mu v tom bránilo množstvo faktorov.

Strata panictva patrí v živote muža medzi najvýznamnejšie udalosti. Pri prvej sexuálnej skúsenosti sa človek obáva, čo všetko sa môže pokaziť, ale rozmýšľa aj nad tým, či svojho partnera uspokojí. Priemerný vek, kedy muži zvyknú strácať svoje panictvo, sa pohybuje okolo hranice 17 až 18 rokov, avšak existujú milióny starších mužov, ktorí ešte žiadny sexuálny zážitok nemali.

Nie je na tom nič zlé, predsa len mnohí z nich sa rozhodli sex obchádzať a iní by si ho zase chceli vyskúšať, lenže vždy sa im pod nohy pripletie prekážka. Jeremy by sa našiel v druhej skupine. Minulý rok oslávil svoje 40. narodeniny a aj keď je navonok vyrovnaný a nezávislý muž, v skutočnosti vo svojom vnútri ukrýva tajomstvo o tom, že sex ešte nikdy nezažil.

Oslávil už 40. narodeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy nemal sex a v úprimnej spovedi porozprával o tom, ako sa mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

O svojom tajomstve zatiaľ porozprával len ľuďom, ktorých by mohol spočítať na prstoch jednej ruky. Nikdy ho nezneužil na to, aby získal od kamarátky sex z ľútosti. Pred pár mesiacmi však súhlasil s rozhovorom pre portál Vice a vyrozprával v ňom zákutia života, v ktorom ani po 40 rokoch nevyskúšal pohlavný styk.

Jeremy nemal jednoduché detstvo. Už od narodenia trpel vrodeným ochorením, ktoré mu ovplyvňovalo produkciu hormónov. Jeho rodičia si rýchlo všimli, že ich syn nerastie rovnakým tempom ako rovesníci, a tak museli lekári skonštatovať, že produkcia hormónov je minimálna alebo žiadna, čo znamenalo viacero problémov.

Od detstva musel Jeremy pravidelne chodievať na injekcie a užíval aj rôzne tabletky, aby hladinu hormónov vo svojom tele stabilizoval. Psychike mladého chlapca s podobnou chorobou nepomáhal ani fakt, že sa rodičia neustále sťahovali z miesta na miesto. On si preto len ťažko hľadal cestu k ľuďom a sociálne interakcie nepatrili medzi jeho silné stránky. Nemal veľa kamarátov a o frajerke mohol len snívať.

Po príchode do puberty sa problém ešte viac prehĺbil. Jeremyho telo nedokáže produkovať ani testosterón, a tak mu jednoducho chýbala akákoľvek chuť na sex. Masturbovať začal až krátko pred tridsiatkou, pretože v tom čase dostával silnejšie dávky testosterónu, a dovtedy zažil aj intímnu situáciu so ženou, ktorá sa neskončila slávne.

Oslávil už 40. narodeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy nemal sex a v úprimnej spovedi porozprával o tom, ako sa mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

Za svoj život sa pomocou internetovej zoznamky stretol s dvomi ženami, ktoré dostal aj do postele. Nemali spolu sex, ale spali spolu v jednej posteli a aj keď predohra prebehla, bez potrebných hormónov nebol Jeremy schopný dosiahnuť erekciu.

Nedokážeš si ani len predstaviť frustráciu muža, ktorý by sex veľmi rád vyskúšal, ale bez vlastného zavinenia to preňho nebolo fyzicky možné. O pár rokov neskôr spal v jednej posteli s ďalšou ženou, avšak vtedy sa objavil nový problém. Nepreskočila medzi nimi iskra, a tak nemal Jeremy ani žiadny tlak, ktorý by ho mohol po sexuálnej stránke poháňať dopredu.

Pred rokom oslávil 40. narodeniny a začal už zvažovať aj alternatívy. V minulosti nechcel v žiadnom prípade využiť služby profesionálnych sexuálnych pracovníčok, pretože vždy túžil po tom, že stretne ženu svojich snov. Chcel svoj prvý sex zažiť vo veľmi intímnej a citovej atmosfére, ale dnes by sa na stretnutie so sexuálnou pracovníčkou nechal nahovoriť.

V hlave neustále rozmýšľa nad tým, že ak raz spozná svoju vysnívanú polovičku, možno ju odradí jeho neskúsenosť v sexe, čo nechce dopustiť. Uvedomuje si, že sexuálna premiéra bude plná trapasov a nechce byť zlým milencom až do konca života.

Oslávil už 40. narodeniny, ale stále je panic. Jeremy nikdy nemal sex a v úprimnej spovedi porozprával o tom, ako sa mu život komplikuje
Zdroj: tumblr

Jeremy o svojom tajomstve nerozpráva. Často však vo svojom vnútri pociťuje, že nedokáže reagovať na príbehy svojich kamarátov o sexe, alebo chápať filmy či hudbu s erotickým nádychom. Nikdy nemal skutočný vzťah a nedokáže sa vcítiť do kože ľudí, ktorí ich za sebou majú už možno aj desiatky.

Dnešná sexualizovaná kultúra mu s psychickým stavom nepomáha. Na druhej strane, Jeremy verí, že vo svojom veku a po rôznych životných skúsenostiach bude vedieť prekonať prvotné trapasy a stretne ženu svojho života, aj keď mu to potrvá o pár rokov viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia