Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
v spolupráci s Don Appetit
20. marca 2018, 18:38
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Bekim navštevuje reštaurácie po celom Slovensku. Možno zavíta aj do tvojho mesta

GASTRO GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Rád objavuješ podniky, kde sa dá dobre najesť?

Aj ty máš občas ťažkú hlavu z toho, do akej reštiky sa ísť najesť? Tento problém za teba rieši seriál Bekim má Appetit, ktorý ti prináša samotný Bekim v spolupráci s portálom donappetit.sk. Ak objavovanie zaujímavých podnikov či reštaurácií, v ktorých nadobudneš pocit spokojného bruška, patrí k tvojmu hobby, si tu dobre. Bekim ti totiž predstaví podniky, ktoré stojí za to navštíviť. Pozri si úvodnú časť z bratislavskej reštaurácie MOREE, kde si pochutnáva na top mäsku s prílohou a wafliach z arašidového masla. 

Celý seriál vznikol ako iniciatíva portálu Don Appetit, ktorý nechcel ostať len pri klasickom šírení povedomia o dobrom jedle, ale trošku ľudí aj zabaviť. Práve preto prichádza s novým nom-nom-seriálom Bekim má Appetit o prevádzkach, ktorý ti nielen zvýši apetít, ale aj zlepší náladu. A ako zrejme tušíš, sprevádzať ťa ním bude slovenský stand-up komik (alebo sit-down, ako sám hovorí) Bekim.

To, že to bude poriadny náklad, je jasné už teraz: Bekim je týpek s extrémne pozitívnym pohľadom na život a obdivuhodnou schopnosťou vystreliť si zo seba. Nuž a týmito vlastnosťami nešetrí ani v seriáli.

O čo v seriáli ide?

V každej časti si zoberie na mušku jednu reštauráciu, o ktorej sa šíria pozitívne chýry. Bekim teda naštartuje kolesá a príde zhodnotiť, či je chvála zaslúžená. Popri tom, samozrejme, hodí reč s majiteľom alebo kuchárom, čo rozhodne nie je nudný rohovor. A čo máš z toho ty? Veľmi jednoducho si urobíš prehľad, kam sa ti na Slovensku oplatí ísť najesť a ešte sa aj zabavíš.

Bekim navštevuje reštaurácie po celom Slovensku. Možno zavíta aj do tvojho mesta
Zdroj: Don Appetit

Čo je vlastne ten Don Appetit?

Portál, ktorý ti pomáha objaviť zaujímavé reštiky v tvojom okolí, zhromažďuje na jednom mieste viac ako 4500 reštaurácií z celého Slovenska. Okrem toho tu nájdeš aj niekoľko blogov, napríklad zoznam zaujímavých miest pre bratislavských freelancerov či vegetariánov. Postupne na ňom budú pribúdať aj ďalšie články s tipmi na podniky z rôznych kútov Slovenska, ktoré sa oplatí navštíviť. Ak chceš tipy na dobré reštaurácie dostávať pravidelne, sleduj jeho sociálne siete - Facebook a Instagram

Domov
Zdieľať
Diskusia