Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 7:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sám proti piatim a bez problémov. Slovák GuardiaN opäť dokázal, že medzi hráčmi Counter-Strike patrí ku samotnej špičke

TECH
Uložiť Uložené

Ladislav znovu potešil svojich krajanov perfektnou hrou.

Slovák Ladislav Kovács sa na našom webe objavuje pravidelne každých zopár mesiacov. Aj dnes patrí medzi špičku hráčov Counter-Strike Global Offensive a so svojím obľúbeným AWP sa zaskvel aj na turnaji IEM Katowice 2018. V zápase proti tímu fnatic síce jeho mužstvo Faze Clan prehrávalo už 6:2, ale GuardiaN sa postaral o parádny moment v situácii, keď zostával proti piatim protivníkom už len on sám.

Laco sa stratégie svojich súperov nezľakol a postupne si vychutnal každého z nich, pričom na internete sa objavili aj názory, že mu protivníci kolo prakticky darovali, pretože takto proti skúsenému sniperovi zahrať jednoducho nemôžu. Faze Clan sa pritom fnaticu postavil priamo vo finále celého turnaja a aj keď Lacov tím nezahral vôbec zle, na svojich súperov opäť nestačil.

GuardiaN si tak na svoje konto pripísal ďalšiu prehru v samotnom finále, ktorú mu osud pravidelne dopraje, ale skvelý moment si budú fanúšikovia pamätať ešte veľmi dlho. Za prvé miesto získal fnatic 253-tisíc dolárov, zatiaľ čo FaZe je bohatšie o 102-tisíc. Na facebookovej stránke ESL Counter Strike sa video dokonca objavilo s nadpisom Godian, čím očividne organizácia zložila nášmu hráčovi poklonu. Aj keby Laco už nikdy nevyhral žiadne finále, už teraz patrí medzi legendy na hernej scéne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia