Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 11:43
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Zabudnite na Young Thuga. Kontroverzný raper si zmenil meno na SEX

HUDBA
Uložiť Uložené

"Odteraz ma volajte SEX!!!"

Hudobná scéna prináša každodenne množstvo prekvapení, a to obzvlášať rapová, ktorej značná časť interpretov vypúšťa jednu perlu za druhou. Tým teraz nemáme na mysli single, ale myšlienky prezentované prostredníctvom rozhovorov alebo skrz sociálne siete.

Najnovšie nám vyčaril úsmev na tvárach extrovertný Young Thug, ktorý dokáže šokovať nielen po módnej stránke, ale taktiež svojimi vyjadreniami. Milovník dámskeho oblečenia len pred pár hodinami na Twitteri informoval o zmene pseudonymu na SEX. Raper s občianskym menom Jefferry Lamar Williams tak ale neučinil po prvýkrát v rámci kariéry. Len si spomeňte na rok 2016, kedy pod vlastným krstným menom vydal album s rovnomerným názvom a podarilo sa mu s ním dostať až na 8. miesto v Billboard 200.

Tentokrát avšak YSL zašiel do úplne odlišných sfér a zvolil prezývku, ktorú si zapamätá každý. Talentovaný a mimoriadne produktívny raper upísaný pod Atlantic Records tak ďalšie nové projekty bude vydávať pod pomerne kontroverzným menom SEX a my len dúfame, že to nebude mať negatívny dopad na jeho doposiaľ jedinečnú tvorbu.

Na záver nám nedá nespomenúť Thuggerov posledný projekt Super Slimey, na ktorom mu dvorne asistoval Future a taktiež skladbu z konca januára venovanú pamiatke Martina Luthera Kinga Jr. situovanú nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia