Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 21:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš oznamujú vydanie albumu Animal. Počúvaj prvý track a sleduj videoklip, v ktorom utekajú policajtom

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Projekt bude obsahovať šesť skladieb a podľa prvej ukážky sa máme na čo tešiť.

Už v roku 2015, kedy sme vydali prvý článok o albume Minimal, nám bolo jasné, že to jednoducho nemôže dopadnúť zle. Nerieš mali už v tom čase všetky predpoklady na úspech a tým nemáme na mysli len tie hudobné. Dávali si záležať na kvalite zvuku, vizuálnej stránke a o tom, že Matej Straka a Gabryell by si za meno mohli dať .vybornyclovek, snáď ani nemusíme pochybovať. 

V roku 2016 nás zásobovali videosinglami a postupne si v rámci pomyselnej scény vytvorili vlastnú pozíciu, ktorú začali registrovať ďalší interpreti. Teraz plnia kluby, majú za sebou účasť na festivaloch a ich fanúšikovská základňa sa stále rozrastá.

Po dnešku sa fanklub zaručene zväčší, keďže Nerieš oznamujú vydanie chystaného projektu s názvom Animal. Síce na ňom nájdeme len šesť skladieb, no podľa prvej zverejnenej ukážky môžeme súdiť, že sa je na čo tešiť. Skladba s rovnomenným názvom dostáva vizuál od Miša Nemtudu a jeho A-Teamu. Gitaru do hudby od Maťa Straku doplnil Jozef Engerer a tu je výsledok. Album mimochodom vychádza 3.3. a už si ho môžeš predobjednať

Domov
Zdieľať
Diskusia