Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Jabloň z Bošáce bojuje o titul európskeho stromu roka. Pomôžte jej hlasovaním v náročnej konkurencii

ZAUJÍMAVOSTI EURÓPA
Uložiť Uložené

Vás hlas je mimoriadne cenný. Venujte pár minút svojho času dobrej veci.

Anketa Európsky strom roka každoročne vyhľadáva strom s najsilnejším príbehom. Hlasovanie prebieha počas celého trvania februára (t.j. od 1. do 28.2.) a ľudia môžu cez internet vybrať svojho favorita.

Zastúpenie má aj slovenský kandidát, konkrétne stará jabloň z Bošáce. Čelí tak tvrdej konkurencii z Ruska, Španielska, Portugalska, Českej republiky a ďalších. Aktuálne počtom hlasov nepatrí k najhorším, ale ani najlepším. Ako bolo v úvodnej vete spomenuté, ľudia by mali hlasovať za podľa nich najsilnejší príbeh, avšak nie je žiadnym tajomstvom, že každý hlasuje za svoju krajinu.

Háčikom však je, že aby bol vás hlas platný, musíte hlasovať za 2 stromy, následne zadať mail a je hotovo. Ak chcete Slovensku pomôcť aj vy, venujte chvíľku svojho času, kliknite sem a zahlasujte za našu jabloň (a ešte jeden cudzí strom,napríklad český).

Jabloň z Bošáce bojuje o titul európskeho stromu roka. Pomôžte jej hlasovaním v náročnej konkurencii
Zdroj: www.treeoftheyear.org

Víťaza z 13 stromov vyhlásia 21. marca v belgickom Bruseli.

Domov
Zdieľať
Diskusia