Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 10:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Krásna modelka Alexis Ren predáva svoju spodnú bielizeň na internete. Oblečenie, ktoré už nenosí, sa rozhodla speňažiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nedostatok miesta v šatníku sa rozhodla vyriešiť kreatívne.

Meno Alexis Ren sa prvýkrát dostalo do širšieho povedomia verejnosti v čase, keď sa kráska začala objavovať vo videách jej vtedajšieho priateľa Jaya Alvarreza. Dvojica spolu zažívala nádherné chvíle na exotických výletoch, ale minulý rok sa rozišli a nezaobišlo sa to bez škandálov. Napriek tomu sa Alexis podarilo preraziť v módnom priemysle a má za sebou spolupráce so svetoznámymi značkami, pričom ak by si chcel vlastniť kúsok jej šatníka, nie je to vôbec také nereálne, ako by sa mohlo zdať.

Aj keď to množstvo ľudí nevie, Alexis prevádzkuje svoj vlastný profil na portáli Depop, ktorý obsahuje desiatky kúskov z jej šatníka a všetky sú na predaj. Alexis množstvo z nich aj predvádza priamo na svojom tele, a tak stačí jedna návšteva jej profilu na to, aby si človek potešil svoju myseľ, ale občas nájdeš oblečenie aj na jej kamarátkach.

Modelka v skutočnosti za predajom svojho oblečenia neskrýva žiadnu špeciálnu príležitosť, ale predáva všetko od spodnej bielizne až po mikiny kvôli tomu, že sa jej často zaplní šatník a ona potrebuje staršie oblečenie dostať preč, aby ho mohla nahradiť novými kúskami. Ak by si teda mal záujem vlastniť spodnú bielizeň svetoznámej modelky, nemusíš chodiť ďaleko, ale stačí len kliknúť na tento odkaz a vysoliť viac ako 100 dolárov za nohavičky či plavky.

Krásna modelka Alexis Ren predáva svoju spodnú bielizeň na internete. Oblečenie, ktoré už nenosí, sa rozhodla speňažiť
Zdroj: depop

anime and chill

Příspěvek sdílený ALEXIS REN (@alexisren),

Domov
Zdieľať
Diskusia