Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2018, 18:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin má 41 rokov, ale ešte nikdy nemal sex. Svoje panictvo si stráži a považuje ho za najväčší životný úspech

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Justin svoj sexuálny život neľutuje.

V spoločnosti aj dnes prevláda výrazná sociálna stigma, ak sa ľudia začnú baviť o tom, či už niekedy mali pohlavný styk. Množstvo mužov, ale samozrejme aj žien, sa rozhodne počkať s prvým sexom až do svadby, ale aj keby len nenašli správneho partnera, stále neexistuje dôvod, prečo sa za to hanbiť. 

Justin Disher si to naplno uvedomuje a aj preto vyšiel so svojím príbehom na verejnosť, pretože chce podporiť všetkých ostatných panicov, aby konečne pochopili, že nič nemusia predstierať a ľudia si z nich aj tak po chvíli prestanú uťahovať. Justin nedávno oslávil svoje 41. narodeniny a ešte nikdy v živote nemal sex, čo ho však neznepokojuje. Najskôr plánoval odložiť prvý sex kvôli náboženským dôvodom, a preto chcel mať pohlavný styk až po svadbe, ale dodnes nenašiel ženu, s ktorou by si chcel založiť rodinu.

Justin má 41 rokov, ale ešte nikdy nemal sex. Svoje panictvo si stráži a považuje ho za najväčší životný úspech
Zdroj: Justin Disher

Justin si už v detstve vytrpel množstvo šikanovania, a tak si postupom rokov musel vytvoriť obranný mechanizmus, ako sa pred nepríjemnými spolužiakmi ochrániť. Začal na to využívať svoj humor, ktorý dokázal premeniť trápnu situáciu na vtipný moment, vďaka čomu predišiel bitke a agresori si často vybrali inú obeť. Čím však bol Justin starší, tým si začal uvedomovať, že netreba ľudí diskriminovať, ak sa rozhodnú užiť si pohlavný styk mimo manželského zväzku a dnes tvrdí, že ak by sa ešte našla tá práva, pokojne by porozmýšľal nad založením rodiny.

Na druhej strane, bojí sa, že by nedokázal vlastnú rodinu zabezpečiť po finančnej stránke, čo znižuje pravdepodobnosť jej založenia, ale rozhodne sa tomu nebráni. Kanaďan tvrdí, že jeho kamaráti aj rodinní príslušníci o panictve vedia a okrem občasných vtipov to nikto ani nevníma. Legendárny film 40 rokov panic so Steveom Carellom v hlavnej úlohe však zatiaľ nevidel, pretože si myslí, že v ňom sú panici zobrazení z tej negatívnej stránky, čo sa mu nepáči, ale nevylučuje, že si naň v budúcnosti čas nájde.  

Domov
Zdieľať
Diskusia