Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 21:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ani bohaté detičky z Nemecka si nežijú zlý život. Zabalené v luxuse zdieľajú svoje provokatívne fotky na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Milióny v autách, alkohole či hodinkách nie sú pre bohaté deti nič zvláštne.

Narodiť sa do tej správnej rodiny nie je jednoduché, pretože genetická lotéria si nevyberá. Nasledujúca mládež však mala v živote dostatok šťastia na to, aby sa po narodení ocitla v rodine, kde o peniaze nie je núdza, a tak si dnes môže po dovŕšení dospelosti užívať život plnými dúškami. Nezáleží na tom, že väčšina týchto ľudí nemusela v živote ani len pohnúť prstom na to, aby dostala toľko peňazí, koľko práve chcela, pretože samotným bohatým detičkám nevadia nenávistné komentáre na sociálnych sieťach, skôr ich dokonca vyhľadávajú. 

Aj keď medzi najpopulárnejšie profily na Instagrame patria bohaté deti z Londýna či Dubaja, kde je veľmi jednoduché prezentovať svoj luxus, ani v Nemecku sa im nežije zle. Nemecko je jedna z najprosperujúcejších krajín v celej Európe, a preto niet divu, že v nej žije dostatok milionárov na to, aby si plody ich práce mohli užívať aj potomkovia. Ešte oveľa viac extravagantných fotografií nájdeš priamo na Instagrame, a tak sa pokojne nechaj inšpirovať, alebo si len potvrď myšlienky o tom, že peniaze zarobené vlastnými rukami či hlavou sú na nezaplatenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia