Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2018, 13:08
Čas čítania 0:00
Radka T.

Džob snov pre všetkých lenivcov. Firma hľadá profesionálneho flákača, ktorý celý deň nebude robiť nič, len oddychovať

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Nič nerobiť a ešte aj dostať za to zaplatené? To vôbec neznie zle.

Väčšina ľudí má v rámci svojho zamestnania toľko práce, že nevedia, kde im hlava stojí. Prestava absolútneho ničnerobenia preto znie utopicky, no niekde hľadajú presne takého človeka. Napríklad spoločnosť TUI hľada profesionálneho flákača. Žiadne špeciálne požiadavky na to nie sú potrebné.

Takúto pozíciu otvára cestovná kancelária až pre štyroch uchádzačov. Ich každodennou úlohou bude prísť ráno do práce, usalašiť sa na ležadle v miestnosti prispôsobenej tak, aby pripomínala pláž, a oddychovať, čítať si knihu alebo meditovať. Popri tom mať nohy zaborené v piesku, preto si netreba zabudnúť doniesť plážové oblečenie. Pracovné pozície sa otvárajú vo švédskom Štokholme, no cieľom je vytvoriť atmosféru ako v exotike.

„Už ste niekedy zaspali v práci? Páči sa vám predstava, že ste na dovolenke? Máte radi peniaze?“ Aj takto láka spoločnosť na „flákačské“ pozície. Uzávierka prihlášok je do 14. januára, pričom ide o prácu na dobu určitú. A treba priznať, že aj výrazne časovo obmedzenú. Zarábať za ničnerobenie je možné len od 22. januára do 4. februára. Ak si však niekto chce oddýchnuť od rýchleho pracovného kolotoča, no zároveň nestratiť príjem, je to pre neho ideálna krátkodobá pracovná príležitosť.

Odporúčané
„Rómovia nechcú pracovať, stačia im dávky.” Kvôli stereotypným nálepkám si až 70 % Rómov na Slovensku nevie nájsť prácu „Rómovia nechcú pracovať, stačia im dávky.” Kvôli stereotypným nálepkám si až 70 % Rómov na Slovensku nevie nájsť prácu 18. apríla 2024, 10:30

Na túto pozíciu nie je potrebná žiadna špeciálna kvalifikácia, no naozaj leniví ľudia budú musieť pri uchádzaní sa o ňu predsa len trochu prekročiť hranicu svojho komfortu. Spoločnosť TUI vyžaduje, aby napísali pár riadkov o sebe a najmä, prečo by mali vybrať práve ich, vrátane fotky alebo videa samých seba v tej najuvoľnenejšej pozícii

Domov
Zdieľať
Diskusia