Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2017, 20:01
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

O seriálovú adaptáciu slávnej série The Witcher od Netflixu sa postará scenáristka Daredevila a The Defenders

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Zostáva už len čakať na herecké obsadenie.

O seriálovej adaptácii knižnej série The Witcher od poľského autora Andrzeja Sapkowskeho sme prvýkrát počuli už v máji (květen). Odvtedy bohužiaľ žiadne bližšie informácie neprichádzali. Teda až do dnes. Portál Variety totiž prináša novinku, že sériu legendárneho lovca príšer bude mať pre Netflix pod palcom producentka a scenáristka Lauren Schmidt Hissrichová. Lauren má už v Netflixe vlastné skúsenosti, kde tak isto pracovala ako scenáristka a producentka pre seriály Daredevil a The Defenders.

Geralta z Rivie môže väčšina poznať zo slávnej videohernej série. Hlavne čo sa týka tretieho dielu. Ten obdržal obrovské pozitívne reakcie a recenzie zo strany fanúšikov, ale aj kritikov. Pre neznalcov je The Witcher, alebo u nás známy aj ako Zaklínač lovcom príšer trénovaný už od detstva. Spolu so svojim bojovým tréningom ovláda aj nadprirodzené schopnosti, ktoré využíva pre boj proti nebezpečným beštiám. Od roku 1993 vyšlo z tejto série už 8 kníh, niekoľko videohier, komiksy, stolná hra a v roku 2002 sme ho mohli vidieť aj v podobe poľského seriálu. 

O seriálovú adaptáciu slávnej série The Witcher od Netflixu sa postará scenáristka Daredevila a The Defenders
Zdroj: CD Projekt Red
Domov
Zdieľať
Diskusia