Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Uber.
4. decembra 2017, 11:43
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Daruj krv a dopravu máš úplne zadarmo! Uber ťa bezplatne odvezie tam aj späť

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DOPRAVA UBER
Uložiť Uložené

Akcia na podporenie tých, ktorí to podporujú najviac. Pomôž s Uberom aj ty.

Už viac ako dva roky môžu Bratislavčania využívať aplikáciu a službu Uber ako verziu lacnej, rýchlej, spoľahlivej a komfortnej dopravy po hlavnom meste a jeho okolí. Reakcie na službu sú z drvivej väčšiny pozitívne a počet zákazníkov, no i vodičov, neustále a nezastaviteľne rastie. Pokiaľ Uber ešte nevyužívaš, či už ako cestujúci alebo ako vodič, rozhodne tak sprav a práve teraz dokonca narazíš na úžasnú akciu spojenú s dobrým činom, ktorým môžeš zachrániť aj ľudský život.

Daruj krv a dopravu máš úplne zadarmo! Uber ťa bezplatne odvezie tam aj späť
Zdroj: Mark Warner

A to celkom jednoducho. Nie každý má v živote také šťastie ako ty a niektorí ľudia sú závislí na pomoci ostatných a platí to aj o najvzácnejšej telesnej tekutine. Krvi je na svete málo a niektorým ľuďom jej tvorba nefunguje dostatočne či o značné množstvo krvi prišli. Darovanie krvi je jedným z najhumánnejších činov, ktoré môže ľudská bytosť spraviť a aj keď príde o tú svoju, zdravému človeku sa krv ľahko obnoví. Tvoju snahu pomôcť však tentokrát podporí aj samotný Uber, ktorý bude od utorka, 5. decembra, do piatka, 8. decembra, nezištne a zadarmo voziť ľudí tam i naspäť, do stanice Národnej transfúznej služby v bratislavskom Ružinove.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

Chceme to používateľom aplikácie čo najviac zjednodušiť, a preto ich tam aj naspäť odvezieme zadarmo,” usmerňuje generálny riaditeľ slovenského Uberu Tomáš Peťovský. V utorok funguje akcia medzi 7:00 a 16:00, v iné dni medzi 7:00 a 13:00. V aplikácii stačí jednoducho zadať promo kód DARUJKRV a celý odvoz tam i späť máš kompletne zadarmo. Samozrejme, darovať krv nemôže len tak každý a musíš mať minimálne osemnásť rokov či hmotnosť päťdesiat kilogramov. Na darovanie krvi sa však musíš patrične pripraviť, a tak si pozorne prečítaj všetky usmernenia na webe Národnej transfúznej služby.

Domov
Zdieľať
Diskusia