Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 11:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dokonalé fotografie na Instagrame sú úplnou ilúziou. Fotograf odhaľuje, čo všetko musí obetovať kvôli perfektnej momentke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Brazílčan Gilmar Silva je svojej práci naplno oddaný.

Sociálne siete majú od realistického zobrazenia života veľmi ďaleko a aj keď množstvo ľudí verí všetkému, čo na Instagrame vidia, brazílsky fotograf Gilmar Silva vo svojej sérii s názvom LUGARxPHOTO chce všetkým ukázať, kde je pravda. Gilmar najčastejšie fotografuje svadby či krstiny, a tak má perfektné príležitosti na to, aby sa zašpinil kvôli tej najlepšej možnej fotografii. Často musí ležať na zemi, čupieť v mokrej tráve, alebo pokojne šplhať na stromy, aby sa dostal na najlepšie miesto a najmä uspokojil želania svojich klientov.

Nejde pritom o to, koľko hodín musí Gilmar stráviť za počítačom, aby fotografie upravil vo Photoshope, ale o to, čo všetko skrýva na prvý pohľad jednoduchá práca fotografa. Brazílsky fotograf vo svojich kolážach presne zachytáva obety, ktoré si od neho práca fotografa vyžaduje a ak si doteraz žil v ilúzii o tom, ako rýchlo profesionálne zábery vznikajú, jeho projekt ťa možno konečne presvedčí o opaku.

Domov
Zdieľať
Diskusia