Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 3:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Warner údajne nariadilo, aby Justice League nebolo dlhšie ako 2 hodiny. Navnaďte sa na premiéru tonou nových záberov

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Máme pre vás skutočne bohaté množstvo materiálu.

V prípade Justice League sme sa dostali do obdobia, kedy si už všetci želáme, aby už konečne dorazila premiéra. Blockbuster takýchto veľkostí totiž v posledných 2-3 týždňoch sprevádza neuveriteľné množstvo televíznych spotov, klipov, trailerov a iných propagačných materiálov, až nám je z toho zle. Mnohí ste si určite ani neuvedomili, ale do návštevy kina skutočne ostáva už len 9 dní. Nižšie sa preto môžete navnadiť hneď niekoľkými videami s množstvom nových záberov. Aby sme to však aj niečím okorenili, na internete sa začínajú objavovať správy o tom, že Warner Bros. nariadilo tvorcom, aby sa konečný strih nepretiahol cez 2 hodiny. Až ma bolí hlava, keď si predstavím, čím všetkým tento film prešiel. Zdá sa však, že na konci tejto dlhej a utrápenej cesty svitne nádej.

Warner je s filmom údajne spokojné a hoci niektoré zdroje hovoria, že sa (aj) vďaka Whedonovým obsiahlym pretáčkam rozpočet vytiahol na majestátnych 300 miliónov dolárov, snímka by na seba mohla zarobiť. Uvidíme, ako sa jej bude dariť v USA. Ak je však údaj o 300 miliónovom budgete pravdivý, Justice League bude musieť v kinách zarobiť minimálne 900 miliónov dolárov so silným podielom v USA. Warneru budeme držať palce a dúfame, že sa nám tímovka bude páčiť. Kto by sa nakoniec netešil na Batmana, Aquamana či Supermana? 

Viac videí s novými zábermi nájdete tu

Domov
Zdieľať
Diskusia