Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako odstrániť otravný výbežok na displeji nového iPhonu X? Karbobrúska ťa nedomysleného prvku od Apple dokáže rýchlo zbaviť

TECH
Uložiť Uložené

Smartfón od spoločnosti Apple má svoje muchy.

Na internete existuje hromada tvorcov, ktorí sa do povedomia divákov zapísala vďaka svojim bláznivým videám a jedným z nich je nepochybne aj TechRax. Chlapík stojaci za technologickou prezývkou nemal nikdy problém urobiť kontroverzný krok, a tak už za svoju kariéru na Youtube zničil desiatky kusov drahej elektroniky, v čom pokračoval aj po oficiálnom zahájení predaja iPhonu X.

Najlepší smartfón od Apple všetkých čias ľudí ohúril, lenže veľká časť fanúšikov nedokáže akceptovať zvláštny výbežok na vrchu displeja, ktorý malo Apple zrejme vymyslieť rozumnejšie. Na druhej strane, ak sa vieš zaobísť v akejkoľvek situácii rovnako ako TechRax, nemusíš sa otravného výbežku obávať, pretože stačí zobrať do ruky karbobrúsku a vrch telefónu jednoducho odrezať. Síce potom prídeš o kúsok displeja, ale nebude ti vo výhľade brániť žiadny hlúpy výbežok a svoj nový iPhone X budeš môcť využívať konečne naplno. Podobné úpravy samozrejme neodporúčame robiť doma.

Domov
Zdieľať
Diskusia