Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 16:54
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Škandinávska kráska s marockými koreňmi je už dlho známou tvárou Instagramu. Okrem blogovania sa venuje aj móde a vlastnej značke oblečenia

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Zo Štokholmu pochádza žena menom Kenza Zouiten Subosic, známa aj pod instagramovým profilom kenzas.

Dnes upriamime pozornosť na módu severského Švédska. Zo Štokholmu pochádza kráska menom Kenza Zouiten Subosic, známa aj pod instagramovým profilom kenzas. Táto zaujímavá žena nás neoslovila len vďaka jej nepopierateľného štýlu, ktorým sa okrem iného aj živí, ale i pre svoje blogerské a podnikateľské úspechy. 

Kenza z otcovej strany podedila marocké korene, ktoré v kombinácii so škandinávskou jemnosťou vytvorili naozaj príjemný ideál krásy, ktorý nebolo ťažké predať. Okrem blogovania sa Kenza venuje aj moderovaniu, modelingu, založila vlastnú značku oblečenia Ivy Revel a získala niekoľko hodnotných ocenení napríklad aj za najlepší medzinárodný blog, či najlepší módny blog. Niet preto divu, že ju na jej Instagrame sleduje viac ako 1,7 milióna fanúšikov a počet jej obdivvovateľov sa neustále zvyšuje. Vkusný prienik jemnej extravagancie a štýlovej elegancie zaujal i nás, a tak ako každý týždeň ti prinášame kúsky zo šatníka blogeriek, tak aj dnes ti ukážeme to najaktuálnejšie z Instagramu kenzas.

 

Feeling cool in my @ivyrevel jacket. #revelista

Príspevok, ktorý zdieľa Kenza Zouiten Subosic (@kenzas),

Domov
Zdieľať
Diskusia