Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 17:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zamestnanec Apple daroval svojej dcére youtuberke nový iPhone X. Tá o ňom natočila video a vývojár prišiel o prácu

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE
Uložiť Uložené

Mladá youtuberka svojho otca pripravila o lukratívne zamestnanie.

Samozrejme, zamestnanci Apple majú prístup aj k novému, ešte nevydanému, iPhone X. Jedným z nich bol aj otec youtuberky menom Brooke Amelia Peterson a práve on jej ho ukázal ešte pred vydaním, priamo v kampuse Apple. Otec dievčaťa totiž pracuje ako softvérový inžinier a od Apple mal telefón zapožičaný. Samozrejme, ako správna youtuberka, Brooke sa musela s novým telefónom pochváliť na sociálnych sieťach a jednou z nich bol aj YouTube, kde iPhone X držala pred kamerou. Aj napriek tomu, že vtedy ešte na YouTube nepatrila medzi najpopulárnejšie mená, niekto na klip narazil a video sa rozšírilo rýchlosťou blesku a dorazilo až do Cupertina, kde Apple sídli.

Brooke musela video následne stiahnuť, iPhone X predsa ešte nie je v obehu, no poriadne veľké problémy spôsobila aj svojmu otcovi, ktorý následne dostal v práci padáka a musel si zbaliť veci, ako prezradila youtuberka vo svojom ďalšom videu, ktoré nájdeš priložené nižšie. Podľa magazínu The Verge však problémom nemusí byť len natáčanie iPhonu, no tiež vývojárské QR kódy, ktoré magazín objavil na obrazovke. Brooke však vraj netušila, že čokoľvek porušuje a naďalej má v pláne kupovať produkty od Apple, aj napriek tomu, že jej otec už vo firme nepracuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia