Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 17:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Geniálny Daniel Day-Lewis nachádza v dramatickom traileri svojho posledného filmu mladučkú múzu, ktorá podľahne jeho psychologickým hrám

FILMY A SERIÁLY PHANTOM THREAD
Uložiť Uložené

Očakávaná dráma (a posledná herecká úloha Daniela Day-Lewisa) sa predstavuje prvým trailerom.

O očakávanej sníme Phantom Thread od Paula Thomasa Andersona, ktorá bude zároveň labuťou piesňou skvelého Daniela Day-Lewisa, sme sa zmieňovali už viackrát. Ambiciózny projekt nás zavedie do Londýna 50. rokov a predstaví nám zákulisie sveta módy. Hlavným hrdinom bude Reynolds Woodcock (Lewis) a jeho sestra Cyril (Lesley Manville). Patria k špičkovým módnym návrhárom, obliekajú filmové hviezdy, boháčov a rôznu smotánku vo svojom vlastnom originálnom štýle. Keď však k Reynoldsovi dorazí mladá žena Alma (Vicky Krieps), jeho život sa zmení. Alma sa stane jeho múzou a milenkou. Reynoldsov dôkladne naplánovaný staromládenecký život sa tak otrasie nečakanou láskou.

Pôjde už o druhú spoluprácu Paula Thomasa Andersona s Danielom Day-Lewisom (prvou bola dráma There Will Be Blood). Na Slovensku by sme sa Phantom Thread mali dočkať 1. februára (únor) 2018. Podľa prvého traileru sa rozhodne zdá, že nás čaká poriadne zaujímavá dráma, čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia