Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 10:13
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mužská napodobnenina Kena si nechala implantovať krídla. Justin má za sebou už 550 plastických operácií

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE
Uložiť Uložené

Justin Jedlica na svoju premenu venoval už pol milióna eur.

O jednej napodobnenine rozprávkovej bábike menom Ken sme ťa už informovali, no bohužiaľ, Rodrigo Alves nie je jediným človekom, ktorý sa pokúša stať identickou kópiou slávnej hračky z príbehov o legendárnej Barbie. 36-ročný Justin Jedlica je ďalší zo zoznamu ľudí snažiacich sa zmeniť na plastovú postavičku a práve tento Ken na to vyhodil už vyše pol milióna eur. Závislák na plastových operáciách Justin ich má za sebou už neuveriteľných 550 a niektoré sú skutočne neuveriteľné. V snahe sa čo najviac priblížiť ideálnu, ktorý nastolil plastový Ken, si už Justin Jedlica napríklad odstránil dôležitú žilu z jeho čela. Na jeho vkus bola jednoducho až príliš výrazná.

Justin je zároveň považovaný za človeka, ktorý vynašiel implantáty do vnútorných stiehien. Jeho posledná procedúra je však jedna z jeho najvýznamnejších. Na svoj chrbát si totiž nechal implantovať niečo nazývané krídla, wings a aj keď sa s nimi lietať síce nedá, jeho zadná časť teraz naozaj vyzerá tak, akoby mal zložené anjelské krídla. Len za túto operáciu vyhodil približne dvadsaťtisíc eur. Na otázku, prečo toto všetko robí odpovedal, že je to preňho formou umenia. Drvivú väčšinu implantátov a telesných modifikácií si navrhuje sám, podľa neho je to omnoho viac hodnotnejšie, ako keby si len ľahol pod skalpel plastického chirurga.

Domov
Zdieľať
Diskusia