Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 10:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay v novom dokumente zaskočil divákov zákulisím výroby kokaínu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šéfkuchár sa po návrate z Južnej Ameriky musel dlhšie spamätávať.

Očakávaný dokument od známeho šéfkuchára Gordona Ramsayho s názvom „Gordon Ramsay On Cocaine“ bol konečne odvysielaný na britskej televíznej stanici ITV a extravagantná osobnosť sa so svojou úlohou predierať sa juhoamerickou džungľou, aby odhalila zákutia výroby tejto drogy, popasovala na výbornú. Gordon sa už v minulosti vyjadril, že sa s drogami a najmä kokaínom stretol už veľmi dávno, ešte v samotných začiatkoch svojej kariéry, ale skúsenosti s nimi mal už predtým, pretože sa na nich rýchlo stal závislými jeho mladší brat. Šéfkuchár si spomenul na momenty, keď musel nabehnúť do domu drogového dílera a vytiahnuť odtiaľ svojho malého brata, pretože inak by tam možno aj zomrel.

Po odvysielaní dokumentu sa na sociálnych sieťach začali objavovať správy o tom, ako ľudia ani desiatky minút po jeho skončení nemôžu uveriť tomu, čo videli. Samotná výroba kokaínu pozostávajúca z primiešavania rôznych chemikálií uprostred džungle v nehostinných podmienkach, aby laboratória nemohli ohroziť príliš odvážni policajti, zanechala v ľuďoch silný dojem a zákulisie výroby narkotík Gordon odhalil skutočne do detailov. Cieľom jeho dokumentu je prinútiť ľudí zamyslieť sa nad tým, či sa im oplatí hazardovať s vlastným zdravým a životom len kvôli pár chvíľam eufórie a ak Gordon Ramsay pred niečím varuje, potom zrejme ide o naozaj závažnú záležitosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia