Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 16:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Panther sa v akčnom traileri na očakávanú sólovku ujíma vlády a čelí svojmu doposiaľ najhoršiemu nepriateľovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

T’Challa to ako nový kráľ technologicky vyspelej Wakandy rozhodne nebude mať ľahké, čo dokazuje aj čerstvá a zároveň plnohodnotná ukážka plná mnohých doposiaľ nevidených záberov.

Od zverejnenia vôbec prvej ukážky pre očakávanú sólovku Black Panthera ubehli už viac ako štyri dlhé mesiace, takže bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa dočkáme nejakej ďalšej. Zopár exkluzívnych záberov síce bolo odhalených na Comic-Cone v San Diegu, k tým však mali prístup iba návštevníci. Teraz sa ale pošťastilo aj nám ostatným, pretože svetlo sveta dnes konečne uzrel oficiálny trailer, ktorý okrem množstva doposiaľ nevidených záberov aj naďalej dokazuje, že sa svojím tónom výrazne odlíši od ostatných MCU projektov. A to nás rozhodne teší.

Čo sa samotného príbehu týka, ten bude zameraný na T’Challu/Black Panthera (Chadwick Boseman), ktorý sa po udalostiach vo filme Captain America: Civil War vracia domov do Wakandy, k izolovanému a technologicky vyspelému africkému národu, aby zaujal miesto kráľa. Keď sa ale na scéne objaví starý nepriateľ, T’Challova odvaha v pozícii kráľa a Black Panthera prejde tvrdou skúškou. Ocitne sa totiž v konflikte, ktorý ohrozuje nielen Wakandu, ale aj celý svet. Čaká nás teda akési geo-politické a akčné dobrodružstvo, ktoré proti ústrednému hrdinovi postaví hneď niekoľko záporákov. Z tých potvrdených sú to Ulysses Klaw (Andy Serkis), Killmonger (Michael B. Jordan), M'Baku (Winston Duke) a Nightshade (Nabiyah).

Za réžiou stojí Ryan Coogler (Creed, Fruitvale Station), ktorému so scenárom vypomáhal Joe Robert Cole (seriál American Crime Story: The People v. O.J. Simpson). Okrem vyššie spomínaných hercov sa ďalej objaví napríklad Lupita Nyong’oDanai GuriraDaniel KaluuyaAngela BassettForest WhitakerLetitia WrightFlorence KasumbaSterling K. Brown či John Kani. Premiéra snímky Black Panther je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte do tohto vlákna. Ako sa vám pozdáva najnovšia ukážka? Tiež sa už neviete dočkať návštevy kina?

Black Panther sa v akčnom traileri na očakávanú sólovku ujíma vlády a čelí svojmu doposiaľ najhoršiemu nepriateľovi
Zdroj: Marvel/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia