Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 10:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muža zatkli v McDonald's po tom, čo si kúpil pohár vody a naplnil ho limonádou. Manažér nahlásil krádež a policajti chlapíka spacifikovali

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cody sa chcel zahrať na rebela, ale svoj čin si nepremyslel.

Najstarší trik v prevádzkach rýchleho občerstvenia spočíva v tom, že si človek namiesto drahšej limonády objedná obyčajný pohár vody a potom si do neho načapuje čokoľvek, po čom mu srdce piští. Samozrejme, nejde o úplne spravodlivú situáciu, pretože technicky prevádzku okrádaš, ale ak sa ti to podarí, potom piješ zadarmo. Na trik však v McDonald’s doplatil Cody Morris v americkom štáte Arkansas, ktorý sa so svojimi tromi kamarátmi vybral na drive-thru výlet do McDonald’s, aby si ku svojmu jedlu objednali aj tri poháre čistej vody.

Po chvíli auto zaparkovali na parkovisku, vodu vyliali do trávy a vybrali sa dnu, aby si načapovali limonádu podľa vlastnej chuti. Nanešťastie pre nich, zamestnanci ich pri zariadení s nápojmi spoznali a upozornili ich na to, aby poháre nechali na mieste a z prevádzky odišli. Dvaja z kamarátov výzvu poslúchli, ale Cody sa zahral na rebela a s pohárom odišiel späť do auta. Manažér McDonald’s preto zavolal políciu a postavil sa za Codyho auto, aby mu zabránil odísť, po čom doňho chlapec narazil a ušiel. Policajti ho onedlho zatkli pri neďalekom bare a obvinili ho z trestného činu krádeže, takže nevinný výlet do McDonald’s sa skončí v piatok na súde.


Domov
Zdieľať
Diskusia