Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 13:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego zverejňuje názov aj dátum vydania dlhoočakávaného sólového albumu

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Tretina Kontrafaktu nám album sľubovala dlhých 9 rokov, no teraz je už nad Slnko jasnejšie, že sa ho dočkáme v tomto roku.

Snáď nikto nepochybuje o tom, že Ego patrí medzi dvojicu najlepších raperov, ktorí kedy na slovenskej rapovej scéne pôsobili. Lyricky, technicky aj hudobne extrémne nadaný rodák z Piešťan má však vo svojej dlhej kariére jednu dieru, ktorú sa chystá vyplniť už skoro 10 rokov. Ide pochopiteľne o jeho debutový sólový album. Každý jeden z Egovych kolegov sa dokázal s touto náročnou úlohou popasovať už o niečo skôr, no na dobré veci si veľmi radi počkáme a samozrejme sa nám to hovorí o niečo jednoduchšie s prihliadnutím na dnes zverejnené skutočnosti. 

Ego na svoje sociálne siete pred niekoľkými týždňami uverejnil dlhý zoznam kľúčových slov, ktoré mali byť návrhmi pre názov jeho avizovaného debutu. Väčšina z nich nám pripadala dosť náhodne a úprimne sme si nedokázali predstaviť vesmír, v ktorom vyberajú titul albumu pre takto etablovaného interpreta fanúšikovia, no vo výsledku to nedopadlo až tak zle. Oficiálne dnes tretina Kontrafaktu oznámila, že album sa bude volať PRECEDENS a svetlo sveta uzrie už v decembri tohto roka, teda o pár týždňov. Zatiaľ sme sa iných informácií nedočkali, no Ego má vo zvyku prezrádzať ich napríklad prostredníctvom live streamovania na Instagrame, a tak ho určite nezabudnite sledovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia