Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 17:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Máš skvelý nápad, no chýbajú ti prostriedky na jeho realizáciu? Spoločnosť CAT ti dá 5000 eur

REFRESHER
Uložiť Uložené

Aj na Slovensku sa, našťastie, stále nájde iniciatíva, vďaka ktorej majú (nielen) mladí ľudia šancu získať podporu pre svoje nápady.

Za posledných pár rokov aj na Slovensku začal byť populárny trend podporovania zaujímavých projektov. Firmy si uvedomujú, že v našej krajine máme množstvo šikovných a talentovaných ľudí so skvelými nápadmi, no tie často zlyhajú len kvôli nedostatočnej podpore. A tým nemáme na mysli len tú finančnú, keďže pri väčšine projektov je dôležité mať zázemie aj dôležitých ľudí navôkol. Medzi ambiciózne a uvedomelé spoločnosti patrí určite aj CAT, ktorá na Slovensku predáva obľúbené odolné smartfóny pre náročných. Ich najnovší projekt však nesie úplne odlišnú ideu a my sme veľmi radi, že vám ju teraz môžeme sprostredkovať. 

Značka sa rozhodla ísť proti zabehnutému prúdu a namiesto podpory už existujúceho známeho ambasátora sa rozhodla nájsť si vlastného. A to formou iniciatívy s názvom CATAPULTUJ SVOJ SEN, ktorého úlohou je nájsť, pomôcť zrealizovať a podporiť jeden vybraný projekt. Ten môže byť z ktorejkoľvek oblasti a predstavivosti sa naozaj medze nekladú. Teda, pochopiteľne, je potrebné myslieť na realizovateľnosť nápadu, no v konečnom dôsledku je to jediná podmienka. Pokojne môžete prísť aj s niečím, čo Slovensko doposiaľ ešte ani nemalo možnosť spoznať. No a ako už napovedá samotný titul, spoločnosť CAT vám následne svojimi kapacitami pomôže výsledný projekt katapultovať do reálneho sveta.

Máš skvelý nápad, no chýbajú ti prostriedky na jeho realizáciu? Spoločnosť CAT ti dá 5000 eur

Od dnešného dňa je spustená aj registračná webstránka, kde záujemcovia nájdu všetky dôležité informácie a podmienky. Prihlasovanie projektov je možné až do 15. októbra, následne zasadne porota zložená zo zástupcov značky CAT, ktorá vytvorí úzky výber najlepších nápadov a tie postúpia do druhého kola. Tento zoznam bude 21. októbra zverejnený na www.catapultujsvojsen.sk. Ak sa na teba usmeje šťastie, budeš sa musieť pripraviť na osobnú prezentáciu pred vyššie spomenutou porotou. Vítaz bude vyhlásený začiatkom novembra a dostane možnosť uskutočnenia svojho sna s finančnou podporou 5-tisíc eur. Zároveň sa stane ambasádorom značky CAT a bude ju reprezentovať ako hlavná tvár. 

Je veľmi príjemne vidieť, že spoločnosti svetového rázu majú záujem nielen o pôsobenie v našej krajine, ale zároveň aj jej rozvoj a pomoc ľuďom, ktorí si ju najviac zaslúžia. CATAPULTUJ SVOJ SEN je bezpochýb výbornou príležitosťou pre tých z vás, ktorí dlho snívajú o vlastnom projekte, no zatiaľ nenabrali odvahu či finančné prostriedky na jeho spustenie. V prípade, že sa vám podarí uspieť, budú za vami stáť aj skúsení ľudia z radov spoločnosti, čo dokáže mať často až nevyčísliteľnú hodnotu. V konečnom dôsledku si už v mladom veku dokážete vytvoriť veľkú sieť kontaktov a nabrať množstvo skúseností, s ktorými sa v živote určite nestratíte. 

 

Máš skvelý nápad, no chýbajú ti prostriedky na jeho realizáciu? Spoločnosť CAT ti dá 5000 eur

Viac informácií o súťaži sa dozviete na www.catapultujsvojsen.sk alebo na Facebooku CAT Slovensko.

Domov
Zdieľať
Diskusia