Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 21:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena posadnutá plastickými operáciami ich podstúpila už 200, odstránili jej 6 rebier a túži vyzerať ako rozprávková postavička

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pixee je pripravená zabojovať o dosiahnutie svojich cieľov.

Človek si môže celkom jednoducho vypestovať závislosť na čomkoľvek a 27-ročná Pixee Fox z americkej Kalifornie svoju závislosť už dlhú dobu nedokáže kontrolovať. Mladá žena celý svoj život nasmerovala tak, ako ho videla ešte vo svojej údajnej vízii v detstve, a tak má v súčasnosti za sebou už viac ako 200 plastických operácií a tak skoro s nimi nehodlá prestať. Pixee si prešla zákrokmi ako odstránenie šiestich rebier, zmena farby očí, úprava pŕs, liposukcia či dokonca špeciálna zlomenina čeľuste a celkovo na operácie minula viac ako 550-tisíc eur. Jej cieľom je jedného dňa vyzerať ako rozprávková postavička podobná Wonder Woman, pretože by chcela mať vlastný seriál, v ktorom bude dobro víťaziť nad zlom a ona bude predstaviteľkou zákona bojujúcou proti kriminálnikom.

Pixee sa pred pár dňami objavila v britskom teleráne na stanici ITV a pred moderátormi aj publikom obhajovala svoje posadnutie plastickými operáciami. V minulosti vraj plastické operácie neznášala a nikdy by žiadnu nepodstúpila, lenže neskôr si uvedomila, že by sa v tejto oblasti mohla stať priekopníčkou. Moderátorov zaujímal aj tesný korzet, ktorý slúži ako jej externé zakončenie rebier a aj keď si ho nechcela dať dole, všetkým tvrdila, že by bez neho bez problémov vydržala napriek podozreniam z nutnosti korzetu kvôli nestabilite jej chrbta. Pixee svoju záľubu považuje za extrémny šport a nikomu neodporúča, aby sa ju pokúšal napodobňovať, pretože je to niekedy nebezpečné. V najbližšej budúcnosti plánuje podstúpiť ešte úplne novú operáciu v Los Angeles, ktorú vymyslela ona sama a očakáva, že bude bombastická, takže sa nechajme prekvapiť, ako svoje telo zdeformuje nabudúce.




Domov
Zdieľať
Diskusia