Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 19:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pre Majselfa a Bena Cristovaa sú ženy všetkým. Nežnému pohlaviu dvoria na novinke Talizman

HUDBA MAJSELF
Uložiť Uložené

Majselfov album sa medzi fanúšikov dostane už čoskoro, a tak je čas na zverejnenie ďalšej plnohodnotnej ukážky.

Majself a Grizzly chystajú počas aktuálneho roka svoj ďalší spoločný album, o ktorom už vieme, že bude niesť názov Trip a nachádzať sa na ňom bude až 17 plnohodnotných skladieb. Už sme zároveň mali možnosť počuť viacero ukážok a všetko nasvedčuje tomu, že si fanúšikovia rapera z Neni Problem určite prídu na svoje. Chýbať nebudu ani hostia kapacít ako P.A.T., Maťo Straka či Ben Cristovao. No a práve posledný menovaný sa objavuje na dnešnej zverejnenej plnohodnotnej ukážke s titulom Talizman, ktorá prichádza aj s kvalitným vizuálom z dielne Dušana Krajčoviča. Na videoklipoch si dáva Majself dlhodobo záležať, v čom by mohol byť mnohým známejším kolegom zo scény príkladom. 

Dnešná novinka je venovaná ženám, teda v prípade hostiteľa len jedinej - manželke Júlii. Ben svoju vyvolenú stále hľadá, no sme si istí, že vie, o čom v skladbe rapuje, resp. spieva. Chalani v tejto chvíli spúšťaju aj predpredaj albumu Trip, ktorý si môžeš rezervovať na www.dezertmusic.sk. Oficiálne vychádza 20.9. a súčasťou prezentácie bude aj tour s 30 zastávkami. Teraz už ale samotná novinka a tracklist. 

 

1. TRIP

2. Kurt Kodein

3. Talizman ft. Ben Cristovao

4. Mustang

5. Jazvy ft. DJ Wich

6. Kotvy

7. Nerev ft. P.A.T.

8. Neni jedno

9. Scenár ft. Plexo, Fejbs

10. Vlny

11. Žijem to pre ft. Kali

12. Chlad

13. Duch ft. Adiss

14. I.P. ft. Renne Dang

15. Bang !

16. Nechajte ma dýchať ft. Matej Straka

17. Aby bolo dobre

Domov
Zdieľať
Diskusia