Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2017, 13:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Týranie zvierat v priamom prenose? Na trnavskom jarmoku sa z malej opičky stala továreň na peniaze

ZAUJÍMAVOSTI TRNAVA
Uložiť Uložené

Slovensko sa rozhorčilo nad týraným zvieraťom.

Len v nedávnych dňoch vniesol život do ulíc Trnavy veľký jarmok, ktorý je každým rokom zárukou skvelej, originálnej a najmä nespútanej zábavy. Stánky, kolotoče a predovšetkým veľa alkoholu čoskoro prídu aj do ďalších miest, no v Trnave sa okrem nich nachádzal i malý stánok so spútanou opičkou. Jedna z návštevníčok trnavského jarmoku, Gabika Langová, si nenápadný stánok všimla, no keď videla, čo sa deje pod červenou strechou, ostala zhrozená a okamžite všetko zverejnila na Facebook.

Malú opičku priviazanú na krátkom vodítku a navlečenú v tesnom body a v plienke, pravdepodobne aby nešpinila okolie, za peniaze požičiavala pochybná slovenská skupina. Fotka s vlastným fotoaparátom za štyri eurá, na počkanie z Polaroidu za šesť eur. Gabika počin pofidérnych obchodníkov označila za týranie zvierat, k čomu sa pridalo aj obrovské množstvo komentujúcich pod jej facebookovým príspevkom. Nejde však len o samotné týranie, ľudia pochybujú, či má opička vôbec papiere a ako sa dostala do rúk ich súčasných majiteľov, ktorí ju využívajú iba na množenie peňazí. Našli sa však aj odporcovia, na ich otázky v štýle "Čo je na tomto týranie??!!1!1?" však dostali poväčšine rozhorčené odpovede.

Týranie zvierat v priamom prenose? Na trnavskom jarmoku sa z malej opičky stala továreň na peniaze
Zdroj: Gabika Langová
Týranie zvierat v priamom prenose? Na trnavskom jarmoku sa z malej opičky stala továreň na peniaze
Zdroj: facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia