Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peťo Sagan výrazne zmenil vzhľad. S týmto účesom by sa mu podarilo oklamať aj organizátorov Tour de France a znovu nastúpiť

ŠPORT PETER SAGAN ÚČES
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Náš cyklista sa rozhodol vymeniť dlho pestované vlasy za pohodlie v horúcich mesiacoch.

Jeden z najlepších cyklistov sveta a zároveň reprezentant Slovenska - Peťo Sagan - zažil vďaka Tour de France veľmi hektický mesiac, a to aj napriek tomu, že musel skončiť už po prvých etapách. Jeho pravdepodobne nie úplne správna diskvalifikácia vyvolala ošiaľ nielen doma, ale aj v zahraničí. Predsa len, ide o veľmi výrazného športovca, ktorý do istej a vôbec nie malej miery dodáva súťaži potrebný kredit. Samozrejme, sú ostro sledované aj jeho výkony, keďže je jednym z mála cyklistov, ktorý dokáže potrápiť súperov pri každej príležitosti a prakticky v každej disciplíne.

Peťo vie však niekedy ešte podstatne lepšie prekvapiť mimo dráhy a jeho vystúpenia pred kamerami aj rozhovory sú už všetkým dobre známe. Tentokrát sa rozhodol šokovať výraznou zmenou vzhľadu. Vzdal sa svojich niekoľko mesiacov pestovaných vlasov, no asi za tým nemusíme hľadať hlbšiu myšlienku. Jednoducho mu bolo asi v Maroku teplo. Takto by sa mu však zaručene podarilo presvedčiť organizátorov, že je niekto úplne iný a na Tour nastúpiť. 

Anketa:
Akú verziu Peťa Sagana máte radšej?
Peťo Sagan s dlhými vlasmi
Holohlavý Peťo Sagan
Peťo Sagan s dlhými vlasmi
75 %
1642 Hlasov
Holohlavý Peťo Sagan
25 %
556 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia