Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. júla 2017, 14:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská raperka DITA sa po prvej skladbe stáva kráľovnou bizaru. Jej novinka je strojom času, ktorý ťa vráti do roku 2004

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tento antihudobný počin sme sa pre istotu rozhodli nezaradiť do kategórie hudba. Zaujímavosti ju definujú podstatne lepšie.

Bežný poslucháč slovenskej hudby to má neraz v dnešnej dobe veľmi ťažké. Ani nevieš ako a zrazu sa dostaneš do nebezpečných útrob youtube, kde sú navrhované skladby už len od Sama Tomečka, Suverena a Puerta. Dnes sa k tejto trojici a ďalším začínajúcim slovenským raperom pridáva aj nová reprezentantka nežného pohlavia Dita. Jej debutová skladba dostáva názov Chudoba v prepychu a úprimne si ani nie som istý, čo tým chcela autorka povedať. V každom prípade ide o klasickú sociálnu tému s veľmi nešťastným spracovaním po snáď všetkých stránkach od textu, cez prejav až po videoklip. Svetlým momentom nie je ani hudobná produkcia od Zoliho. Viac snáď dodávať nemusíme, pohodlne sa usaď, obleč si široké gate, 3XL biele tričko a potítka a poďme na to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia